Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Фруктова начинка на пектині(2017) Лисий, Олександр Віталійович; Гаєвська, В. О.Дослідження фруктово-ягідних начинок з додаванням стабілізуючих та вологоутримуючих агентів – пектину та модифікованого крохмалю. Investigation of fruit and berry stuffing with the additionstabilizing and moisture-retaining agents - pectin and modified starch.Документ Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях(2013) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Лисий, Олександр Віталійович; Пічкур, Віталій ЯковлевичДокумент Дослідження структурно-механічних властивостей сумішей пектину та крохмалю(2013) Лисий, Олександр Віталійович; Пічкур, Віталій ЯковлевичДокумент Структурно-механічні властивості композицій на основі пектину(2012) Лисий, Олександр Віталійович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Грабовська, Олена Вячеславівна