Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Повторне теплове оброблення як спосіб подовження термінів зберігання ковбасних виробів вареної групи(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег ВікторовичОбгрунтовано спосіб подовження териміну зберігання звикористанням елементів "активного пакування" для ковбасних виробів вареної групи.Документ Використання пастеризації та елементів "активного пакування" на якість напівкопчених ковбасних виробів(2022) Храпачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Тарахтій, Денис ЮрійовичОписано вплив поглинача кисню на показники напівкопчених ковбас.Документ Рецептури м’ясних хлібів з олеорезинами спецій(2021) Холод, Артем Михайлович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій ІвановичОписані результаті дослідження свідчать, що внесення олеорезинів дозаоляє отримати більш стабільні показники продукту.Документ Пастеризація як спосіб подовження терміну зберігання ковбасних виробів вареної групи(2021) Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег ВікторовичПроведено аніліз джерел та математичні розрахунки, що дозволяють визначити критичні фактори, що впливають на збереження ковбас вареної групи.Документ Новий емульсійний соус на фруктовій основі для пастеризованих ковбас(2021) Хорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій ІвановичОтримано результати проведеного математично-статистичного прогнозування дозволяють визначити критичні фактори для забезпечення мікробіологічної стабільності і стабільності до псування жирнокислотного складу ковбас вареної групи.