Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Актуальність композицій з натуральних барвників для м’ясомістких виробів(2022) Михавко, Тамара Романівна; Пасічний, Василь МиколайовичПредставлено результати дослідженнь харчової композиції з суміші екстракту перців та цитрусових для використання у складі м’ясовмістних продуктів.Документ Натуральні барвники для виробництва органічно спрямованих продуктівів на м’ясній основі(2021) Пасічний, Василь Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Михавко, Тамара РоманівнаУ роботі описано шляхи зменьшення частки нітриту у м’ясних продуктах.Документ Використання натуральних барвників в технології продуктів на м’ясній основі(2021) Пасічний, Василь Миколайович; Михавко, Тамара РоманівнаПроведено аналіз можливості використання натуральних барвників, як стабілізатора кольору у безнісритних м’ясних продуктах.