Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження анімаційних технологій у роботу еко-готелю.(2020) Мазніченко, Вікторія Вікторівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаДосліджуеться доцільність створення нового еко-готелю, що буде спеціалізуватися на вегетаріанській культурі. Цей напрямок для України інновацією, і надає готелю змогу зайняти стійке місце на ринку конкурентів. The feasibility of creating a new eco-hotel specializing in vegetarian culture is being explored. This trend is an innovation for Ukraine and allows the hotel to take a firm place in the competitors market.Документ Системи відеоконференцій на підприємствах готельної індустрії(2020) Чмигова, Надія Владиславівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаРозглядаються системи відео конференцій як інновація на підприємствах готельної індустрії. Досліджується економічна вигода від проведення різних тематичних заходів з використання новітніх відео конференцій. Video conferencing systems are considered as an innovation in the hotel industry. The economic benefits of conducting various thematic events using the latest video conferences are explored.Документ Збір та використання дощової води як інноваційна технологія в закладі готельного господарства(2020) Гончарова, Надія Едуардівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаРозглядається проблема раціонального використання дощової води, що може повністю або частково задовольнити побутові і технічні потреби людей. Подібна практика допоможе людям зберегти екологію, а також вплине на економічний стан підприємства у тому числі і готелю. The problem of rational use of rain water is considered, which can fully or partially satisfy people's everyday and technical needs. Such practices will help people to preserve the environment, as well as affect the economic condition of the enterprise, including the hotel.Документ Конкурентоспроможність кафе-кондитерської, що виготовляє продукти із використанням підсолоджувачів, на ринку послуг в Україні(2020) Ніколенко, Надія Андріївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаРозглядається запровадження інноваційних методів та технологій у кафе-кондитерській як один із шляхів підвищення конкурентоспроможностіу сфері ресторанного бізнесу. The introduction of innovative methods and technologies in the cafe is considered as one of the ways to increase the competitiveness in the restaurant business.Документ Економічна доцільність використання сонячних панелей в готельній індустрії(2020) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Кошшої, Олександр СтепановичРозглядається встановлення системи сонячних панелей як інновація та інвестиції в майбутнє. Таке нововведення зробить готель незалежним від газу та електроенергії і, таким чином, збереже природні ресурси, які з кожним роком зменшуються. Installation of solar panels is considered as an innovation and an investment in the future. This innovation will make the hotel independent of gas and electricity and thus conserve natural resources, which are decreasing every year.Документ Економічний потенціал підприємств готельного господарства України(2020) Москаленко, Дарина Максимівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаРозглядається готельний бізнес як важлива складова сфери послуг України. Його ефективне функціонування є індикатором позитивних змін в економіці нашої країни.The hotel business is considered as an important component of the service sector of Ukraine. Its effective functioning is an indicator of positive changes in the economy of our country.Документ Конкурентні стратегії готельних підприємств(2020) Нікітіна, Тетяна АндріївнаРозглядаеться економічна стратегія готельного підприємства як довгостроковий план дій, що направлено на досягнення поставлених цілей за допомогою визначених інструментів.The economic strategy of the hotel company is considered as a long-term plan of action aimed at achieving the set goals with the help of certain tools.Документ Конкурентоспроможність готельного продукту(2019) Нікітіна, Тетяна АндріївнаРозглядаеться конкурентопридатність як потенційна можливість продавця досягти відповідної конкурентоспроможності на ринку. Конкурентопридатність готельного продукту що складається з сукупності його конкурентних переваг. Competitiveness is considered as a potential opportunity of the seller to achieve appropriate competitiveness in the market. Competitiveness of a hotel product consisting of a set of its competitive advantages.