Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ
    (2023) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.
  • Ескіз
    Документ
    Пористість – параметр вибору харчових добавок
    (2021) Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження пористості мафінів із насіннями чіа сучасним цифровим методом
    (2019) Петруша, Оксана Олександрівна; Адамчик, Грета
    Кондитерські вироби користується великим попитом у людей тому потребує постійного контролю. Пористість є одним основних показників, який характеризує рівень проведення технологічних процесів, якість сировини та рецептуру виробу. Confectionery products are in great demand among people and therefore require constant monitoring. Porosity is one of the main indicators that characterises the level of technological processes, the quality of raw materials and the product recipe.
  • Ескіз
    Документ
    Пористість хлібобулочних виробів – чи важливо це для споживачів?
    (2022) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведено соціологічне опитування про оцінку споживачем ріхних характеристик хлібобулочних виробів. У роботі встановлено важливість параметру пористості для більш старшого віку опитаних респондентів. The article conducts a sociological survey on consumer assessment of various characteristics of bakery products. The paper establishes the importance of the porosity parameter for older respondents.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів
    (2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів
    (2017) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода»
    (2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Методом цифрового оброблення зображення визначена пористість і дефекти у борошняних кондитерських виробах. The method of digital image processing determined porosity and defects in flour confectionery.
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктів
    (2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту
    (2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.