Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу дози внесення пектину на фізико-хімічні показники кисломолочного напою(1995) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаПроведена робота по вивченню можливості використання пектину при виробництві кисломолочних напоїв. The work on studying opportunities of use of pectin in the production of fermented milk drinks.Документ Дослідження зміни фізико-хімічних показників напою кисломолочного в процесі зберігання(1995) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаРозроблено технологію кисломолочного напою з пектином і полі солодовим екстрактом продовженого терміну зберігання. Стійкість молочного білку досягається за рахунок стабілізації системи, яку утворює пектин сухий яблучний. The developed technology of a fermented milk drink with pectin and field malt extract the extended period of storage. The stability of milk protein is achieved through stabilization system that forms the dry pectin Apple.Документ Збагачення нового кисломолочного напою вітамінами(1997) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаРозроблено технологію виробництва нового кисломолочного напою для дитячого та дієтичного харчування продовженого терміну зберігання. Збагачення продукту вітамінами здійснено за рахунок введення домішки рослинного походження полісолодового екстракту «Полісол-2».Документ Удосконалення технологї згущених молочних консервів(1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Шурчкова, Юлія ОлександрівнаДоведена доцільність впровадження вакуумного гомогенізатора в технологічну лінію виробництва згущених молочних консервів з огляду на позитивний вплив на якість готової продукції та енергозаощадження. Встановлено, що вакуумна гомогенізація знижує кислотність нормалізованої суміші на 2-3 °Т, що пояснюється видаленням кисню та вуглекислоти з парами конденсату, підвищує його термостійкість. Досліджено термін зберігання згущених молочних консервів, вироблених із нормалізованої суміші, обробленої на вакуумному гомогенізаторі. Proved the feasibility of the vacuum homogenizer in-line production of condensed milk cans from the point of view of the positive impact on the quality of the finished products and energy saving Found that the vacuum reduces the acidity of homogenization at 2-3 ° T, due to the removal of oxygen and carbon dioxide in vapor condensate and improves its thermal resistance. Investigated the shelf life of condensed milk, produced from normalized mixture treated on a vacuum homogenizer.