Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Одержання біогазу і кормової біомаси завдяки утилізації стічних вод пивоварного виробництва(Український державний університет харчових технологій, 2001) Нікітін, Геннадій Олексійович; Салюк, Анатолій Іванович; Малюжко, Олена ВолодимирівнаДокумент Новий підхід до проблеми очищення стічних вод на підприємствах м’ясомолочної промисловості(1993) Салюк, Анатолій ІвановичПідтверджено, зокрема, у виробничих умовах, що шляхом метанової ферментації можна досягти зниження концентрації забруднень до 98% вихідної. Після цього такі стоки можуть без перешкод скидатися у загальноміський колектор. їх також можна доочищати до встановлених гранично допустимих концентрацій при скиданні у природні водоймища. Confirmed, particularly in a production environment that by methane fermentation can be achieved by reducing the concentration of contaminants up to 98% output. Then these flows can be dropped in without a problem citywide collector. they can also be doochyschaty the established maximum allowable concentrations for discharges into natural water bodies.Документ Джерела утворення та характеристика стічних вод олієжирових підприємств(Слюсаренко, О. Джерела утворення та характеристика стічних вод олієжирових підприємств / О. Слюсаренко, А. Рибак, А. І.Салюк // 66-а студ. наук. конф.: програма і тези доп., 18-20 квіт. 2000 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2000. – Ч. 2, №16., 2000) Слюсаренко, О. В.; Рибак, Аліна Олегівна; Салюк, Анатолій ІвановичРозглядаються джерела утворення стічнох вод на олієжирових підприємствах. Заданими ГідроХарчПрому-3 при переробці 1 тонни насіння в олієекстракціному виробництві утворюється 3.1 м3 стічних вод, гідрогенізаційному – на 1 тонну продукції – 8.3 м3, рафінування – 3 м3, виробництва маргарину – 4.2 м3, майонезу – 5 м3, миловаренного виробництва 9.3 м3 . Один завод за день скидає близько 4000 м3.Вміст жиру 200мг/л, тобто 800 кг жиру. The sources of the formation of oil and fat waste water on plants. ByAccording HidroHarchPromu-3 during processing 1 ton of seed production oliyeekstraktsinomu produced 3.1 m3 of wastewater hydrogenation - 1 ton - 8.3 m3, refining - 3 m3, margarine - 4.2 m3, mayonnaise - 5 m3 soap of 9.3 m3. One plant per day is shedding about 4,000 m3.Vmist fat 200 mg / l, ie 800 kg fatДокумент Культивування мікроводоростей на стічних водах харчових виробництв(1997) Рибак, Аліна Олегівна; Салюк, Анатолій ІвановичДокумент Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості(1995) Салюк, Анатолій Іванович; Левітіна, Наталія Володимирівна; Нікітін, Геннадій Олексійович; Лукашевич, Є. М.Втрати м’ясопереробної промисловості в Україні складають понад 700 тонн на добу. Порівнюється ефективність використання активного мулу з дріжджами як продуценту білка. В активному мулі більший вміст білка, незамінних амінокислот, вітамінів групи B в тому числі B12, та різних мікроелементів, що свідчить про перспективність його розробки як біологічного додатку в тваринництві та інших галузях. Losses meat processing industry in Ukraine are more than 700 tons per day. Compared the effectiveness of using sludge as a producer of yeast protein. In active sludge larger protein, essential amino acids, B vitamins, including B12, and various trace elements, indicating that the prospects of its development as a biological application in livestock and other industries.Документ Новий підхід до проблеми очищення стічних вод на підприємствах м’ясомолочної промисловості(1993) Салюк, Анатолій ІвановичУ даній доповіді розглядається розв’язання проблеми очищення стічних вод підприємств м’ясо-молочній промисловості. Підтверджено, зокрема, у виробничих умовах, що шляхом метанової ферментації можна досягти зниження концентрації забруднень до 98% вихідної. Проблему широкомасштабного впровадження метанової ферментації для очищення стічних вод м’ясокомбінатів необхідно розглядати нерозривно з удосконаленням водоспоживання виробництва. In this lecture the decision of problem of cleaning of flow waters of enterprises is examined meat of suckling industry. Сonfirmed, in particular, in production terms, that by methane fermentation it is possible to attain the decline of concentration of contaminations to 98% initial. Problem of large-scale introduction of methane fermentation for cleaning of flow waters of meat-packing plants it is necessary to examine indissolubly with the improvement of water consumption of production.