Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Фізико-хімічні властивості безглютенового борошна(2021) Ряба, Ольга Дмитрівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Розроблення безглютенових виробів із збалансованим нутрієнтним складом(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Перспективи вітчизняного виробництва безглютенових харчових продуктів(2021) Сорохан, Ольга Дмитрівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаОдним із пріоритетних напрямів створення нових харчових продуктів є розроблення технологій продуктів лікувально-профілактичного призначення, спрямованих на профілактику аліментарнозалежних захворювань, наприклад целіакії та непереносимості глютену. One of the priority directions for the creation of new food products is the development of technologies for therapeutic and preventive products aimed at the prevention of food-dependent diseases, such as celiac disease and gluten intolerance.