Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив властивостей білково-рослинних сумішей на термічно оброблені напівфабрикати
    (2016) Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
    В роботі проведені дослідження впливу сухої бінарної композиції на фізико-хімічні показники модельних зразків термічно оброблених напівфабрикатів. Враховуючи вплив вищезазначених компонентів можна цілеспрямовано впливати на показники готових продуктів, таких як запіканки, для забезпечення відповідності нормативній документації. In work the researches of influence of dry binary composition on physicochemical parameters of model samples of thermally processed semi-finished products are carried out. Given the impact of the above components, it is possible to purposefully influence the performance of finished products, such as casseroles, to ensure compliance with regulatory documents.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення кількості вимороженої вологи білково-рослинних сумішей
    (2011) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Визначено доцільність використання рослинних інгредієнтів у якості своєрідних кріопротекторів, ще до заморожування молочно-білкової основи в кількостях максимально наближених до рецептур напівфабрикатів з сиру кисломолочного, що забезпечує зменшення втрат при розморожуванні за рахунок зниження кількості вимороженої вологи. Determined the feasibility of using herbal ingredients as the original cryoprotectant before freezing milk-protein basis in amounts as close to the half-finished cottage cheese recipes that provides a reduction in losses during thawing by reducing the amount of chilled water.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні характеристики білково-рослинних сумішей на основі сиру кисломолочного
    (2012) Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна
    Досліджено вплив рослинних інгредієнтів з підвищеним вмістом вуглеводів на вологоутримуючу здатність сумішей на основі сиру кисломолочного, а також на показник пластичності за рахунок зв’язування вільної вологи молочно-білкової основи, під час заморожування, зберігання та дефростації. The effect of the herbal ingredients with a high content of carbohydrates on water-retaining capacity on the basis of mixtures of curd and for the plasticity of component due to the binding of free moisture dairy protein based upon freezing, storage and thawing.