Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання солодових екстрактів у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів(2018) Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана АнатоліївнаТези містять результати досліджень функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів з використанням рідких і сухих солодових екстрактів. The abstracts contain the results of research of functional and technological properties of minced semi-finished products using liquid and dry malt extracts.Документ Використання клітковини у рецептурах комбінованих посічених напівфабрикатів(2018) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаТези містять результати досліджень функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів з частковою заміною м’ясної сировини на рослинні добавки, а саме клітковину пшениці, ячменю та рису. The theses contain the results of research of functional and technological properties of minced semi-finished products with a partial replacement of meat raw materials with plant additives, namely, cellulose of wheat, barley and rice.Документ Використання природних антиоксидантів у виробництві напівфабрикатів(2018) Топчій, Оксана Анатоліївна; Мехед, Галина СергіївнаТези містять результати досліджень впливу рослинних екстрактів розмарину і кардамону на стабілізацію ліпідів полікомпонентних м'ясних систем в процесі зберігання. Abstracts contain the results of studies on the effects of plant extracts of rosemary and cardamom on the stabilization of lipids of polycomponent meat systems in the process of storage.