Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання смако-ароматичних наповнювачів у розробленні рецептур м’ясних хлібів(2022) Холод, Артем Михайлович; Пасічний, Василь МиколайовичПроведений аналіз літератури дозволив зробити висновок про актуальність і доцільність використання продуктів переробки молока (сир сичужного) та кетчупа і гірчиці, як додаткове джерело білків у виробництві м'ясопродуктів.Документ Розроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням смако – ароматичних наповнювачів(2022) Холод, Артем Михайлович; Пасічний, Василь Миколайович; Лисянська, Єлизавета ВікторівнаОписана доцільність використання кетчупу та гірчиці у складі м’ясних хлібівДокумент Рецептури м’ясних хлібів з олеорезинами спецій(2021) Холод, Артем Михайлович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій ІвановичОписані результаті дослідження свідчать, що внесення олеорезинів дозаоляє отримати більш стабільні показники продукту.Документ Розроблення рецептури м’ясних хлібів з використанням олеорезинів(2021) Холод, Артем Михайлович; Пасічний, Василь МиколайовичПроведено дослідження перспектив використання олеорезинів для м’ясних продуктів та оптимальньних концентрацій для внесення у рецептуру.