Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання масляних паст у технології масляних кремів зниженої калорійності
    (2022) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Романовський, Дмитро Сергійович; Яценко, Ольга Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Функціонально-технологічні властивості масляних паст
    (2019) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
    Для формування структури та забезпечення стабільності масляних паст використовують компоненти, які утримують вологу. В залежності від виду використання стабілізаторів структури консистенція масляних паст може бути від пастоподібної до аналогічної вершковому маслу. Перспективним в цьому напрямі є використання ізоляту соєвого білка. To form the structure and ensure the stability of the oil pastes use components that retain moisture. Depending on the species using structure stabilizers, the texture of the oil pastes may be from pasty to similar butter. Promising in this the direction is to use soy protein isolate.
  • Ескіз
    Документ
    Масляна паста з поліфункціональною добавкою
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Яценко, Ольга Володимирівна
    Розроблено новий вид масляної пасти з добавкою чорниці. It was novel type butter paste with blueberries.