Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Isomers of essential oils components and their optical characteristics
    (2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova, Olga
  • Ескіз
    Документ
    Development of the combinations of spices for the ayurvedic dishes
    (2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova , Olga
  • Ескіз
    Документ
    Bioecological features of plants species of Salvia l. genus under conditions of the forest-steppe zone of Ukraine
    (2019) Korablova, Olga; Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Rakhmetov, Jamal; Shanayda, Mykola; Semenchenko, Oleg
  • Ескіз
    Документ
    Preparative simulated distillation in the technological process management of natural flavor obtaining
    (2013) Frolova, Natalia; Ivanova, Victoria; Karputina, Margarita
    Researchers are actual in flavor technologies, quality control of raw material with predicting of its perspective and trends of use in flavored products. Актуальні дослідження в технології аромату, контролю якості сировини з прогнозуванням його перспективи та тенденції використання в ароматизованих продуктах.
  • Ескіз
    Документ
    Regulary fremawork on flavourings in Ukraine: current state and perspectives
    (2013) Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Frolova, Natalia
    The paper presents the analysis of Ukraine’s legislation in the sphere of production, storage, transportation, sale and utilization of flavourings. У статті представлений аналіз законодавства України у сфері виробництва, зберігання, перевезення, реалізації та утилізації харчових ароматизаторів.
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oils
    (2013) Frolova, Natalia; Chepel, Natalia; Naumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
    The paper presents the research on the development of isolation method for aromatic components out of essential oils. У роботі наведено наукові дослідження щодо розроблення способу виділення ароматичних компонентів ефірних олій.