Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництві
    (2006) Топольник, Віра Григорівна; Федорова, Наталія Борисівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілки
    (2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    Розглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від марки спирту для виробництва горілки. Microelement composition of geared-up water, which allows to optimize composition of technological water depending on the brand of alcohol for the production of vodka, is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятини
    (2012) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості подрібнення червоного м’яса курятини, відповідно до принципів кваліметрії. In article it is provided a technique of a complex quantitative assessment of quality of crushing of red meat of chicken meat, according to qualimetric principles.