Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення печі для випікання м’ясних хлібів зі зміною методу термооброблення продукту
    (2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор Геннадійович
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз витрат енергоресурсів при випіканні хлібобулочних виробів
    (2011) Теличкун, Володимир Іванович; Десик, Микола Григорович; Телішко, А. В.; Михалевич, I. A.
    Встановлено, що зі збільшенням визначального розміру витрати тепла на випаровування вологи та утворення скоринки зменшуються, а на нагрівання м’якушки збільшуються. Загальні питомі витрати тепла на випікання тіста-хліба зменшуються за експоненційним законом зі збільшенням визначального розміру. With the increase of determining the size of heat consumption for evaporation and reduces the formation of crust and crumb for heating increases. Total unit costs of heat for baking bread dough, reduced by an exponential law with the increase of determining size.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз витрат теплоти пекарною камерою хлібопекарської печі
    (2013) Михалевич, I. A.; Теличкун, Володимир Іванович; Черненко, Наталія; Десик, Микола Григорович
    Розподіл витрат теплоти пічним агрегатом дає змогу проаналізувати ефективність роботи хлібопекарської печі, для подальшого напрямку її модернізації. За результатами аналізу втрати теплоти з парою перевищують корисні витрати теплоти більше ніж вдвiчi i є основними втратами тепла пічним агрегатом. На підприємствах хлібопекарської промисловості ця теплота не використовується як джерело вторинного енергоресурсу. Великі втрати теплоти через робочі вікна пекарної камери вимагають відповідних конструктивних заходів по використанню їх як джерело вторинних енергоресурсів. The allocation of costs of heat furnace unit allows us to analyze the efficiency of the baking oven for further direction of its modernization. According to the analysis of heat loss with a pair of utility costs exceed the heat more than twice and are the main heat loss furnace unit. At bakeries this heat is not used as a source of secondary energy source. Large heat loss through the working window of the baking chamber require appropriate structural measures to use them as a source of secondary energy resources.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
    (2012) Ковальов, Олександр Володимирович; Беседа, Сергій Дмитрович
    Проведені дослідження роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння – найбільш розповсюдженого типу хлібопекарських печей, при перемінних режимах роботи. У цих печах підвищення продуктивності призводить до збільшення температури відпрацьованих газів, зниження – до зменшення температури відпрацьованих газів. Studies of the oven with recirculation of combustion products - the most common type of bakery ovens with variable modes. These furnaces productivity increases flue gas temperature, lower - to reduce the flue gas temperature.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2
    (2012) Ковальов, Олександр Володимирович; Логвінський, Руслан Валерійович; Федорів, Віктор Михайлович
    Наведено обгрунтування раціонального теплового режиму у тупіковій печі, для випікання хліба “Українського” Розроблено і впроваджено у виробництво попередню камеру обжарювання та зволоження хліба та масивні перфоровані колиски. Це дало змогу отримати якісний хліб з житньо-пшеничного борошна у печі ФТЛ-2. The substantiation of rational thermal regime of box furnace for baking bread "Ukrainian" was developed and put into production the previous roasting chamber and moisture grain and massive perforated cradle. This made it possible to obtain high-quality bread with rye flour in the oven FTL-2.
  • Ескіз
    Документ
    Эффективность утилизации теплоты и экономия топлива в хлебопекарных печах
    (2012) Ковалев, Александр Владимирович; Шутюк, Виталий Владимирович; Доломакин, Юрий Юрьевич
    Рассмотрена проблема хлебопекарных печей с точки зрения экономии энергии. Предложено конструктивное решение этой проблемы. Проведены расчеты рекуператора и температур воздуха и отходящих газов, подтверждающие целесообразность этого решения.