Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Education of specialists of food technologies as a function of the teacher-tutor in higher educational institution(2018) Chugaeva, NataliyaThe competence of the teacher-tutor of student’s academic group develops in the continuous and creative process of active doing his professional duties and facilitating the social development of students. Компетенція педагога-наставника студентської академічної групи розвивається у безперервному та творчому процесі активного виконання своїх професійних обов'язків та сприяння соціальному розвитку студентів.Документ A balanced and healthy diet as a method of combating stress(2022) Kaminska (Halapsina), SvitlanaA healthy diet is an important tool for combating stress. If our body does not eat a balanced diet, stress causes even more damage to our health. Nutrition and stress are interrelated. A recent study of eating habits in 195 countries showed that poor nutrition is the cause of 20% of premature deaths. It kills more than smoking. The study showed that the cause is a lack of fruits, cereals, nuts and seeds and an excess of salt.Документ Використання тестових завдань для організації самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»(2019) Грищенко, Анна МиколаївнаСамостійна робота студента невід’ємна частина навчального процесу. Особливо така форма навчання важлива під час вивчення дисципліни «Харчові технології», через великий перелік тем для вивчення. Ефективно організувати підготовку необхідних матеріалів та контрольних завдань можна з використанням платформи дистанційного навчання. Для контролю знань доцільно передбачити тестові завдання різного ступеня складності. Self-development student’s studying is an integral part of the educational process. This form of education is especially important when studying the discipline "Food Technologies", because of the large list of topics for study. It is possible to effectively organize the preparation of the necessary materials and test assignments using a distance learning platform. To control knowledge, it is advisable to develop test tasks of various degrees of complexity.Документ Перспективи використання наноелементів у харчових технологіях(2009) Степанищев, М. І.; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозгляд питання впливу нанонауки на харчову індустрію. Consideration the impact of nanoscience on the food industry.Документ Progress in research of food technologies based on dried food materials(2013) Pohozhykh, Mykola; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Maksimenko, Anna; Tarasenko, TatianaConsider the improvement of technology of meals and food products, involving involving the technological flux dried foods.Розглянуто удосконаленння технології страв та кулінарних виробів з залученням до технологічного потоку сушених харчових продуктів.