Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка структури розширеного керування станцією дефекосатурації цукрового заводу(2016) Полупан, Володимир Володимирович; Сідлецький, Віктор МихайловичУ даній публікації описано підхід до розробки структури системи розширеного керування ділянками цукрового заводу, характерна додатковими модулями які направлені на координацію роботи суміжних відділень цукрового заводу, а також підтримки прийняття рішень оператором у складних ситуаціях. This publication describes the approach to the development of the structure of an extended management system for sugar plant sites, characterized by additional modules aimed at coordinating the work of the adjacent branches of the sugar factory, as well as supporting the decision-making of the operator in difficult situations.Документ Розробка структури автоматизованої системи розширеного керування для координації суміжних станцій цукрового заводу(2016) Полупан, Володимир Володимирович; Сідлецький, Віктор МихайловичВиникає потреба в розробці підсистеми, основною задачею якої являється надання допомоги спеціалістам в процесі підготовки і вибору раціональних рішень в складних ситуаціях, виникаючих при функціонуванні АСУ реального часу, на основі знань, набутих спеціалістами – експертами і оброблених обчислювальними засобами. There is a need to develop a subsystem, whose main task is to assist professionals in the preparation and selection of rational decisions in complex situations that arise in the operation of automation of real time, based on the knowledge gained by experts - experts and processed by means of computer.Документ Вдосконалення системи керування дифузійної станції цукрового заводу(2009) Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор ВолодимировичОсновним завданням системи автоматизації дифузійної установки є підтримання матеріального балансу, що забезпечує не тільки мінімальні умови нормального функціонування обладнання дифузійної станції, але і отримання оптимальних для конкретних умов концентрації сухих речовин у дифузійному соку і втрат цукру у жомі. The main task of the automation system installation diffusion is to maintain financial balance, which not only provides minimum conditions for the normal functioning of equipment diffusion plant, but getting the best for the specific conditions of the concentration of solids in the juice and sugar losses in the bagasse.Документ Інтеграція промислових даних в системі управління відділеннями сокового потоку цукрового заводу(2014) Сідлецький, Віктор Михайлович; Левченко, Олександр ІвановичНезважаючи на досить просту технологічну схему, процес висолоджування є складною системою, в якій відбуваються різноманітні масообмінні, теплообмінні та фізико-хімічні процеси. На даний час розробляється значна кількість стандартів, які допомагають описати та змеделювати проблемну область так, що це дозволить зв’язати нижній рівень - системи автоматизації, та верхній рівень - бізнес процесів. Despite the relatively simple flow chart sweetening off process is a complex system in which there are various mass transfer, heat transfer and physical-chemical processes. Currently, a large number of standards that help describe and zmedelyuvaty problem area so that it will link the lower level - the automation system and the upper level - the business processes.Документ Effective Control over the Evaporation Station of Sugar Factory(2015) Shkolna, Olena; Cherednichenko, GalinaAutomation of Evaporation station based on modem methods will help to increase its functional efficiency, which would decrease costs for fuel and energy resources at sugar factory.Документ Мінімально можливі енергетичні характеристики виробництва – база енергоекономічного менеджменту(2014) Василенко, Тетяна Петрівна; Самійленко, Сергій МиколайовичСинтезовано шляхи ідеалізації технологічних та енергетичних процесів гіпотетичний теплотехнологічного комплексу, для якого визначено мінімально можливі енергетичні та ентропійні характеристики. Synthesized by the idealization of technology and energy processes hypothetical thermal engineering complex, for which defined the minimum possible energy and entropy characteristics.Документ Коефіцієнти енергетичної ефективності теплотехнологічного комплексу цукрового заводу(2014) Самійленко, Сергій Миколайович; Василенко, Тетяна Петрівна; Василенко, Сергій Михайлович; Шутюк, Віталій Володимировичресурсів в цукровому виробництві, що базується на використанні як бази порівняння розробленої ідеалізованої схеми теплотехнологічного комплексу. The technique of analyzing the efficiency of fuel and energy resources in the sugar industry, based on the use as a basis for comparison of the idealized scheme developed by the heat of a technological complex.Документ Досвід модернізації дифузійної установки КД2-А30(2006) Люлька, Дмитро МиколайовичЯк показує досвід роботи цукрових заводів, за технологічними перевагами найбільш прийнятними є колонні дифузійні установки. Ретельно налагоджена і відрегульована колонна дифузійна установка працює краще, ніж похила. As experienced sugar mills for technological advantages are most appropriate tower extraction plants. Carefully adjusted and adjusted column diffusion plant works better than sloping.Документ Екологічні аспекти очищення транспортерно-мийної води бурякоцукрового виробництва основними солями алюмінію(2011) Лукіянчук, О. Ю.; Салавор, Оксана Мирославівна; Ничик, Оксана ВасилівнаІснуючі способи очищення транспортерно-мийних вод цукрових заводів не дозволяють комплексно вирішувати питання очищення, знезараження води та запобіганню піноутворення в ній. У роботі представлено спосіб, що дозволяє максимально ефективно вирішити поставлену задачу за рахунок впливу алюмінієвмісних коагулянтів. Використання запропонованих коагулянтів дозволяє суттєво зменшити питомі витрати свіжої води заводу та кількість стічних вод на одиницю перероблюваних буряків.Документ Розроблення експрес-методу контролю мутності цукрових розчинів(2009) Тихонюк, A. B.; Лотар, С. Л.; Клименко, Лариса СтепанівнаНаведені результати дослідження каламутності продуктів Саливінківського цукрового заводу: очищеного соку, сиропу з випарки. Розроблено прилад для експрес-контролю каламутності продуктів. Встановлений діапазон довжин хвиль спектру випромінювання, що забезпечує стабільність вимірювання каламутності.