Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Study of the structural and mechanical properties of the Armenian pita bread dough in the AL-130 line in order to improve its quality(2023) Brukva, Oleksiy; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynРезультати, отримані при дослідженні поздовжнього розрізу заготовки, до якої додано гумку, свідчать про більш рівномірний нагрів. Результати випікання всього зразка за рецептом, до якого додавали пшеничні висівки, свідчать про відсутність суттєвих відмінностей у температурі під час процесу між контрольним зразком і тим, до якого додані пшеничні висівки, але кінцева температура відрізняється на 2,6 °. C.Документ Дослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії ал-130 з метою підвищення його якості(2023) Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин ВікторовичТривалість випікання виробів одного і того ж сорту не тільки в різних печах, а і в однакових може бути різною, що пояснюється різними тепловими і зволожувальними режимами, а також в якійсь мірі зміною якості сировини і тіста. За допомогою програмного забезпечення Autodesk CFD були проведені дослідження чисельним моделюванням.Документ Геометричні параметри пекарної камери та їх вплив на вентиляційні витрати теплоти(2018) Пиячко, Ігор; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир ІвановичВ результаті аналізу роботи пічного агрегату визначили вплив висоти посадкового вікна та температури пекарної камери на вентиляційні процеси в пекарній камері, а саме: зі збільшенням висоти посадкового вікна збільшуються вентиляційні втрати, а також при збільшенні температури пекарної камери збільшуються вентиляційні втрати теплоти. Встановлено математичні залежності вентиляційного процесу. The influence of the height of the plant window and the temperature of the baking chamber on the ventilation processes in the cooker chamber is determined, namely: increasing the height of the landing window increases the ventilation losses, as well as increasing the temperature of the baking room, the ventilation losses of heat increase. The mathematical dependences of the ventilation process are established.Документ Дослідження зовнішнього та внутрішнього тепло-масообміну при суміщених процесах випікання та сушіння виробів з дріжджового тіста(2011) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаЗроблено порівняльну характеристику традиційного та запропонованого методів виробництва сухарних виробів. Визначені межі геометричних розмірів при яких доцільно проводити процес випікання-сушіння. The comparative characteristics of conventional and proposed methods of manufacturing of rusks. The boundaries of the geometric dimensions at which it is appropriate to carry out the process of baking-drying.Документ Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків(2012) Десик, Микола ГригоровичВпровадження суміщеного процесу випікання-сушіння призводить до значного спрощення машино-апаратурної схеми виробництва, з якої виключаються: піч для сушіння скибок, кулер для витримки сухарних плит, обладнання для пересаджування заготовок. Має місце зниження енерговитрат за рахунок економії тепла, що витрачається на повторне нагрівання скибок. The introduction of the combined process of baking-drying leads to a significant simplification of machine-instrumental production scheme from which excluded: oven to dry the slices, the cooler for aging rusks plates, equipment for transfer of workpieces. There is a reduction in energy savings heat expended in reheating slices.Документ Удосконалення процесів випікання та сушіння сухарних виробів(2010) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаРезультати проведених досліджень використовуються для забезпечення раціональних режимів випікання та сушіння сухарних плит, що дозволяє знизити енерговитрати при виробництві сухарних виробів та створити потокове виробництво. The results of these studies are used to provide rational modes of drying and baking rusks plates, thus reducing the energy consumption in the production of rusks and create mass production.Документ The study of the baking ovens by computer simulation(2013) Litovchenko, IgorConfiguring ovens for baking bread is a complex scientific and industrial problems. Find the best modes of operation allows computer simulation of aerodynamic and thermal processes in the heating ducts and the baking chamber.Документ Дослідження структурно-механічних властивостей начинок з добавками для екструдованих борошняних виробів печиво(2005) Сидоренко, Світлана Іванівна; Руденко-Грицюк, Орест АнтоновичПри випіканні борошняних хлібобулочних і кондитерських виробів в’язкість начинки та її пластична міцність значно зменшуються, причому начинка частково може витікати із виробів. Це приводить до порушення стандартної маси та погіршення зовнішнього виду, тобто веде до отримання бракованих виробів. When baking flour bakery and confectionery filling viscosity and its plastic strength greatly reduced, and partially filling may leak from the products. This leads to a breach of the standard mass and deterioration of the external form that leads to a defective product.