Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництві(2006) Топольник, Віра Григорівна; Федорова, Наталія Борисівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілки(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від марки спирту для виробництва горілки. Microelement composition of geared-up water, which allows to optimize composition of technological water depending on the brand of alcohol for the production of vodka, is considered.Документ Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятини(2012) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості подрібнення червоного м’яса курятини, відповідно до принципів кваліметрії. In article it is provided a technique of a complex quantitative assessment of quality of crushing of red meat of chicken meat, according to qualimetric principles.