Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
37 результатів
Результати пошуку
Документ Фактори формування конкурентоспроможності підприємства(2022) Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Сімкін, Давід ОлександровичСтаття присвячена дослідженню поняття конкурентоспроможності підприємства, виокремленню основних факторів, які впливають на її формування та рівень, а також класифікації цих факторів, відповідно до сучасних економічних теорій, праць вітчизняних та зарубіжних вчених. Одержані результати можуть бути використані у практичній діяльності задля формування і посилення конкурентних переваг при розробці заходів підвищення ефективності діяльності підприємств, а також при проведенні наукових досліджень.Документ Економічна безпека та конкурентоспроможність країни – основні економічні пріоритети Німеччини в умовах глобалізації(2021) Каїра, Людмила ГригорівнаВ сучасних умовах глобалізації для будь-якої країни важливо визначити ті пріоритетні напрямки, які мають одночасно вирішальне значення як для економічного і соціального розвитку так і для національної безпеки країни, які створюють конкурентні переваги на світовому ринку та зміцнюють національну економіку, забезпечують швидкий розвиток (прорив). Країни вийшли на новий рівень конкуренції при якому економічний успіх залежить від спроможності країни реалізовувати свої національні інтереси та ефективно адаптувати до глобальних процесів свої економічні механізми. In today's conditions of globalization, it is important for any country to determine those priority directions, which are at the same time of decisive importance for both economic and social development and national security of the country, which create competitive advantages on the world market and strengthen the national economy, ensure rapid development (breakthrough ). Countries have reached a new level of competition, in which economic success depends on the country's ability to realize its national interests and effectively adapt its economic mechanisms to global processes.Документ Програми лояльності споживачів до бренду як конкурента перевага підприємства(2023) Казімірова, Оксана Володимирівна; Скригун, Наталія ПетрівнаДокумент Мерчандайзинг у ресторанному господарстві(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Catering is the guarantee of successful development restaurant business(2022) Antonenko, Artem; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe features of the application of catering in the restaurant industry as one of the additional areas of services are considered. Varieties of catering and market analysis of restaurants in Ukraine that use this service are considered. Розглянуто особливості застосування кейтерингу в закладах ресторанного господарства як одну з додаткових сфер послуг. Розглянуто різновиди кейтерингу та аналіз ринку закладів ресторанного господарства України які використовують дану послугу.Документ Напрямки регулювання соціальних та корпоративних ефектів(2019) Березянко, Тамара ВолодимирівнаДокумент Перспективи трансформації ринкової економіки на основі КСВ(2019) Березянко, Тамара ВолодимирівнаДокумент Особливості ринку виробництва рослинних олій в Україні(2019) Березянко, Тамара ВолодимирівнаДокумент Сучасні підходи до визначення та оцінки конкурентоспроможності підприємств(2022) Ларіна, Анастасія Дмитрівна; Скопенко, Наталія СтепанівнаВ умовах глобалізації та необхідності інтегрування України у світовий економічний простір універсальним критерієм стратегії розвитку підприємств має стати підвищення його конкурентоспроможності та реалізації конкурентних переваг на міжнародному ринку. Постійна оцінка конкурентоспроможності підприємств є запорукою їх успішного функціонування. In the context of globalization and the need for Ukraine's integration into the global economic space, the universal criterion for the development strategy of enterprises should be to increase their competitiveness and realize their competitive advantages in the international market. Continuous assessment of the competitiveness of enterprises is a key to their successful operation.Документ Використання QR-кодів у закладах ресторанного господарства(2015) Базалук, Лідія Борисівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаРозглянуто перспективи застосування QR-кодів у закладах ресторанного господарства.