Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Expediency of using oat flour in the production of chopped meat semi-finished products for restaurant technologies
    (2023) Biryuk, Yulia; Kushnir, Anatoly; Chernyushok, Olga; Cherniushok, Lora
    An effective way to optimize the nutritional value of products and improve the nutritional structure of the population is to develop the production of a wide range of emulsion-type products that use cereal flour, including oat flour. The possibility of its use in the technology of chopped semi-finished products for restaurant technologies has been investigated. Ефективним шляхом оптимізації харчової цінності продукції та покращення структури харчування населення є виробництво широкого асортименту продуктів емульсійного типу з використанням борошна зернових культур, у тому числі вівсяного. Досліджено можливість його використання в технології посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні хлібні вироби для здорового і дієтичного харчування
    (2021) Махинько, Валерій Миколайович
    Наведено результати досліджень викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Запропоновано хлібобулочні вироби для оздоровчого і лікувального харчування: з продуктами переробки льону, кунжутом, какао, з круп'яними культурами, збагачені білком і харчовими волокнами. The results of researches of teachers of the department of technology of bakery and confectionery products of the National University of Food Technologies are given. Bakery products for health and medical nutrition are offered: with products of flax processing, sesame, cocoa, with cereals, enriched with protein and dietary fiber.
  • Ескіз
    Документ
    Створення композиційної круп’яної суміші
    (2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Тертишна, Юлія П.
    В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Суміші круп’яних продуктів взаємно доповнюють і поліпшують смакові якості, склад вітамінів та інших поживних речовин
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження сучасного стану круп’яних заводів
    (2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Тертишна, Юлія П.
    В основу тез доповіді покладено дослідження динаміки виробництва крупів та їх показників якості. В основе тезисов доклада поставлено исследование динамики производства крупы и показателей качества. At the heart of abstract is using the dynamics of production and its quality rating.