Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Technology of bakery products with carotene-containing plant raw materials
    (2021) Hryshchenko, Anna; Bondarenko, Yuliia; Hrabovskyi, Vladyslav
    Structural-mechanical properties of wheat dough with the addition of carrot and pumpkin dried pomace have been studied. According to the results of a study of the quality of bread, it was found that carrot pomace should be added in an amount of 10% to the mass of flour, and pumpkin pomace in an amount of 5% to the mass of flour. Досліджено структурно-механічні властивості пшеничного тіста з додаванням морквяних та гарбузових сушених вичавок. За результатами дослідження якості хліба встановлено, що морквяні вичавки необхідно додавати в кількості 10 % до маси борошна, а гарбузові — 5 % до маси борошна.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз процесу сушіння морквяних вичавок в полі НВЧ із застосуванням інтегрованої системи Mathcad
    (2011) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна
    Отримано математичну модель залежності температури морквяних вичавок від їх перебування в сушильній камері, величини опромінення теплового потоку та товщини шару вичавок. Obtained mathematical model of temperature dependence carrot husks of their stay in the drying chamber, heat flux exposures and layer thickness husks
  • Ескіз
    Документ
    Застосування ІЧ променів для сушіння морквяних вичавок
    (2005) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Косоголова, Людмила Олексіївна; Луцик, Юрій Павлович
    Проведені дослідження по застосуванню ІЧ-сушіння морквяних вичавок. Побудовані криві сушіння та криві швидкості сушіння.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка консервів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із вторинних продуктів
    (2005) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Ткаченко, І. М.; Федорець, Ю. О.; Косоголова, Людмила Олексіївна
    Розроблено новий продукт на основі морквяних вичавок та кукурудзяного солоду. Визначено оптимальні умови процесу затирання солоду. Developed new product from carrot husks and corn malt. Defined The optimum process conditions mashing malt.
  • Ескіз
    Документ
    Зміни каротину при виробництві морквяного порошку
    (2005) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Косоголова, Людмила Олексіївна; Безусов, Анатолій Тимофійович
    Досліджено вплив бланшування моркви та сушіння різними способами: конвективне, НВЧ та інфрачервоними променями на ступінь збереження каротину в одержаних порошках.