Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Загальна характеристика листкового тіста(2017) Дочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПроведена характеристика листкового тіста.Проведена характеристика слоеного теста.Сonducted characteristic puff pastry.Документ Wild Plant Raw Materials Use in Pastry Technology(2013) Myroshnyk, YuliyaСтаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів.Документ Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього(2012) Назаренко, Олександр Юрійович; Назар, Мар'яна ІгорівнаДосліджено перспективи використання фітокомпозицій у виробництві кондитерських борошняних виробів.Документ Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»(2012) Рижинко, А. В.; Назар, Мар'яна ІгорівнаПредставлено результати досліджень збагачення борошняних кондитерських виробів, у т.ч. бісквітних, фітокомпозиціями.