Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Загальна характеристика листкового тіста
    (2017) Дочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Проведена характеристика листкового тіста.Проведена характеристика слоеного теста.Сonducted characteristic puff pastry.
  • Ескіз
    Документ
    Wild Plant Raw Materials Use in Pastry Technology
    (2013) Myroshnyk, Yuliya
    Стаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього
    (2012) Назаренко, Олександр Юрійович; Назар, Мар'яна Ігорівна
    Досліджено перспективи використання фітокомпозицій у виробництві кондитерських борошняних виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»
    (2012) Рижинко, А. В.; Назар, Мар'яна Ігорівна
    Представлено результати досліджень збагачення борошняних кондитерських виробів, у т.ч. бісквітних, фітокомпозиціями.