Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
77 результатів
Результати пошуку
Документ Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці(2024) Лявинець, Георгій МихайловичАналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.Документ Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДосліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможністьДокумент Диверсифікація виробництва аграрними холдингами(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичПроаналізовано діяльність аграрних холдингів у сільському господарстві. Висвітлено особливості диверсифікації виробництва інтегрованими підприємствами, обґрунтовано пропозиції щодо перспектив їх подальшого розвиткуДокумент Концентрація сільськогосподарського виробництва в умовах ринку(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичПроаналізовано виробництво основних видів продукції в залежності від розмірів підприємств. Науково обґрунтовано пропозиції щодо напрямів підвищення ефективності використання земель у сільському господарствіДокумент Розвиток організаційно-правових форм господарювання в умовах ринку(2011) Данкевич, Андрій ЄвгеновичПроаналізовано розвиток організаційно правових форм господарювання в сільському господарстві. Висвітлено механізм створення вертикально інтегрованих формувань в умовах ринкуДокумент Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговуванняДокумент Restauration dans les pays francophones(2024) Musiichuk, Svitlana; Bezruchenko, StanislavДокумент Інноваційні підходи до галузі туризму у Франції в умовах кризи(2024) Мусійчук, Світлана МиколаївнаДокумент Оптимізація процесів виробництва безпечної харчової продукції підприємств(2018) Валінкевич, Наталія Василівна; Данкевич, Андрій ЄвгеновичВ нинішній екологічній ситуації шлях до вирішення проблем полягає у системному підході організації сільськогосподарського виробництва, яке ґрунтується на глибинному розумінні сутності найважливіших біологічних і біотехнологічних процесів, пов’язаних із здоров’ям нації, необхідності радикальних змін у менеджерській та маркетинговій діяльності сільськогосподарських підприємств з метою підвищення якості їх діяльності, обов’язково застосовуючи сучасні системи та методи управлінняДокумент Інноваційна діяльність в закладах гостинності(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано сучасні тренди інноваційної діяльності у готельно-ресторанній індустрії, які зумовлюють уточнення існуючих теоретичних розробок. Використання інновації в практичній діяльності підприємств при модернізації та вдосконаленні процесу обслуговування