Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії
    (2018) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії. The adhesion properties of gluten-free fondants with the addition of surfactant have been investigated, and the influence of different materials on the adhesion indices have been found.
  • Ескіз
    Документ
    Рецептурний склад фонданів спеціального призначення
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Досліджено шляхи удосконалення рецептурного складу фонданів для хворих на целіакію. The ways to improve the fondant’s recipe composition for patients with celiac disease are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Досліджено перспективні способи підвищення харчової цінності фонданів у виробничих умовах закладів ресторанного господарства. Perspective innovative directions of increasing the nutritional value for fondants via production conditions of restaurant establishments are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Structural and mechanical properties of fondan's model systems
    (2017) Bloshchinska (Dudkina), Olena; Ternavska, Irina; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey
    Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. Опытным путем установлено улучшающее действие эфира лимонной кислоты на структурно-механические свойства модельных систем фонданов. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.
  • Ескіз
    Документ
    Пористість фонданів спеціального призначення
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Визначено пористість фонданів, а також підібрана сучасна методика визначення пористості фонданів з обробкою даних. The porosity of the fondans has been determined, a modern method for determining the porosity of fondans by data processing has been selected.
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні властивості модельних систем фонданів
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.
  • Ескіз
    Документ
    Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishes
    (2016) Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, Yuriy
    Theoretical and practical study of the effect of surfactant on the quality of fondants special purpose. Проведено теоретичні та практичні дослідження впливу поверхнево активної речовини на якість фонданів спеціального призначення.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких страв
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Проведені дослідження в підборі інноваційних інгредієнтів та оптимальної поверхнево активної речовини для фонданів спеціального призначення. The investigation for choosing the innovative ingredients and the optimal surface active substances for fondants special purpose.
  • Ескіз
    Документ
    Органолептична оцінка якості фонданів спеціального призначення
    (2015) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Губенко, Станіслава Олегівна
    Проведена оцінка якості фонданів за органолептичними показниками та визначено оптимальну композицію. The evaluation of the quality fondants organoleptic and determined the optimal composition.
  • Ескіз
    Документ
    Альтернативні способи приготування фонданів
    (2014) Гавриш, Андрій Володимирович; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна
    Проведені дослідження вибору альтернативного способу приготування фондану. Investigations of choosing an alternative method for preparing fondant.