Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Зміни температури зерна пшениці в процесі його зволожування водою різної температури
    (2020) Харченко, Євген Іванович
    Наведено результати моделювання температури зерна пшениці при зволожуванні його водою різної температури, за умови різної початкової температури самого зерна. The results of modeling the temperature of wheat when it is moistened with water of different temperatures, provided that the initial temperature of the grain itself is different.
  • Ескіз
    Документ
    Приріст вологості в лущеній пшениці
    (2017) Харченко, Євген Іванович; Терещенко, Тетяна Олексіївна
    Наведено результати досліджень впливу індекса лущення на изменение вологості за рахунок зниження вмісту оболонок в пшениці. The results of studies of the effect of the dehulling index on the change in moisture due to a decrease in the content of shells in wheat are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив вологості зерна пшениці на індекс лущення
    (2019) Харченко, Євген Іванович; Чорний, Валентин Миколайович
    Наведено результати дослідження впливу вологості зерна пшениці різної крупності на індекс лущення. Вказано показники якості пшениці різних фракцій, описано методику дослідження. Показано, що зі збільшенням вологості пшениці, індекс лущення лінійно зменшується. The results of the study of the influence of moisture content of wheat of different sizes on the peeling index are presented. Indicated indicators of the quality of wheat of different fractions, described the research methodology. It is shown that with an increase in wheat moisture, the peeling index decreases linearly.
  • Ескіз
    Документ
    Форми зв’язку вологи концентратів білково-ягідних
    (2020) Пшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
    Досліджено форми зв'язку вологи концентратів білково-ягідних порівнянні з молочно-білковими, методом диференціального термічного аналізу. Встановлено, що використання пасти чорносмородинової в якості коагулянту під час термокислотного осадження білків молока дозволяє підвищити кількість зв’язаної вологи на 36,07 % порівняно з контрольним зразком. The forms of moisture connection in protein-berry concentrates have been investigated compared with milk-protein ones by differential thermal analysis. It has been established that the use of blackcurrant paste as a coagulant during thermo acid coagulation of milk proteins makes it possible to increase the amount of bound moisture by 36.07 % compared with the control sample.
  • Ескіз
    Документ
    A new method of analysis of granulated hops
    (2013) Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Nosenko, Volodymyr; Meletyev, Anatoly; Hutsalo, Inna
    The diffuse reflectance spectra of hops were investigated in order to create a rapid method of assessing the quality of granulated hops with simultaneous determination of key indicators (without the use of chemicals and prolonged dry). Researches have been conducted on the infrared analyzer "Infrapid-61" in the wavelength range 1,33-2,37 microns.
  • Ескіз
    Документ
    Об обобщении в области кинетики сушки и комплексном исследовании терморадиационной сушки некоторых коллоидных капиллярно-пористых пищевых продуктов
    (1977) Тарапон, Валентина Антоновна; Буляндра, Алексей Федорович
    Исследована терморадиационная сушка крахмала в лабораторной установке светлыми ИК-излучателями при различных облученности, начальном влагосодержании и толщине слоя. Studied thermal radiation drying of starch in a laboratory setting light IR emitters at different irradiance, the initial moisture content and thickness.
  • Ескіз
    Документ
    Bacterial and moisture-a renewable source of clean energy
    (2014) Lisenko, T.; Chala, Kateryna
  • Ескіз
    Документ
    Задача координації рівнів управління під час передавання інформації
    (1997) Гончаренко, Борис Миколайович; Коновалов, Костянтин Володимирович
    Розглянуто задачу агрегатування на прикладі дворівневої системи передавання інформації в автоматизованій системі експрес-аналізу якості насіння соняшника, розроблену в УДУХТ. На верхньому рівні системи – центр, на нижньому – ПАК-и олійності, вологості і кислотного числа. Центр цікавлять не параметри нижнього рівня, а деякі агрегатовані змінні з цих параметрів. Запропонований шлях, що дає можливість здійснювати лише одноразовий обмін агрегатованої інформації між рівнями управління.