Колективні монографії, розділи з колективних монографій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12021
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Инновационность пищевой промышленности Украины как основа ее конкурентоспособности(2013) Сиднева, Жанна Константиновна; Кузьминская, Наталья ЛеонидовнаРассмотрены основные тенденции инновационного развития пищевой промышленности Украины, особое внимание уделено влиянию инноваций на ее конкурентоспособность. Обосновывается необходимость модернизации материально-технологической базы предприятий, увеличение финансирования их инновационной деятельности. The basic tendencies of development of innovative of the food industre in Ukraine is studied, special attention is paid to the influence of innovation on competitiveness. The necessity of modernization of material and technological base of enterprises, and increase in funding for their innovation activity are identified.Документ Інноваційна складова розвитку олійно-жирової промисловості України(2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Кузьмінська, Наталія ЛеонідівнаРозглянуто місце олійно-жирової галузі у харчовій промисловості, проаналізовано інноваційну діяльність галузі. An innovative component of oil and fat industry of Ukraine The place of oil and fat industry in the food industry is studied. The innovation sector of industry is analyzed.Документ Сучасний стан розвитку олійно-жирової галузі в контексті продовольчої безпеки України(2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Кузьмінська, Наталія ЛеонідівнаПроаналізовано сучасний стан розвитку олійно-жирової промисловості у контексті продовольчої безпеки України. The current state of oil and fat industry in the context of food security of Ukraine is analyzed.