Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективні елементи активного пакування(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Желуденко, Юлія ВолодимирівнаСучасний стан харчової промисловості та напрямки розвитку харчових технологій спрямовані на підвищення якості харчових продуктів та гармонізації заходів щодо збереження продуктів з врахуванням показників безпечності харчових продуктів. The current state of the food industry and areas of food technology aimed at improving food quality and harmonization measures to preserve the product with regard to food safety indicators.Документ Релаксація молекул води у гідратованих зернових структуруючих компонентах під час розморожування(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Зарко, Володимир ІллічМакромолекули біополімерів, що утримують у чарунках утворених просторових структур кластери і домени води, протидіють зростанню кристалів льоду під час заморожування і зберігання харчових продуктів, зокрема морозива. Крохмаль як основний полісахарид зернопродуктів структурує харчові системи після фазового переходу під час клейстеризації, тому доцільним є вивчення стану води у гідратованому борошні різнрих видів до та після теплового оброблення. Macromolecules biopolymers sells holding in spatial patterns formed clusters and domains of water counteract the growth of ice crystals during the freezing and storage of food, including ice cream. Starch as the main polysaccharide structures cereals food system after the phase transition during kleysteryzatsiyi, so it is reasonable to study the state of water in hydrated flour of various kinds before and after heat treatment.Документ Застосування мінеральних добавок у виробництві м'ясних продуктів(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Тимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаМінеральні речовини є важливими елементами харчування людини. Вони грають ключову роль у всіх процесах, що відбуваються в організмі людини, входять до складу гемоглобіну, гормонів, ферментів і є пластичним матеріалом для побудови кісткової та зубної тканини. Недостатня кількість мінеральних речовин зменшує опір організму до різних захворювань, прискорює процеси старіння, посилює негативну дію несприятливих екологічних умов. Minerals are important elements in human nutrition. they play a key role in all processes occurring in the human body, vhodyat of hemoglobin, hormones, enzymes, and there is a plastic material for building bone and tooth tissue. Lack of minerals reduces resistance to various diseases, accelerates the aging process, strengthens the negative impact of unfavorable environmental conditions.Документ Ефективні способи регулювання функціонально-технологічних показників харчових фабрикатів(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичПроведені дослідження можливості модифікації комплексу функціонально-технологічних і структурно-механічних показників м'ясовмісних систем показали ефективність дії наноматеріалів і ензимів в достатньо низьких концентраціях введення в склад білоквмісних систем. Past studies have the possibility of modifying complex functional and technological and structural and mechanical properties of m'yasovmisnyh showed the effectiveness of nanomaterials and enzymes sufficiently low concentrations introduction to composition bilokvmisnyh systems.Документ Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаМетодом ІЧ Фур’є-спектроскопії вивчено вплив порошку із моркви на накопичення продуктів окиснення молочного жиру у збагаченому вершковому маслі під час його зберігання. Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage.Документ Формування показників якості вафельних виробів методом математичного конструювання(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Заріцька, Аліна; Науменко, Ксенія Андріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаРозглянуто розроблення схеми технологічної експертизи виробництва вафельних виробів, збагачених фітокомпозиціями, для отримання якісного та безпечного харчового продукту. We consider the development scheme of examination wafer manufacturing products enriched fitocomposition to obtain high-quality and safe food product.Документ Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах(2013) Мельник, Оксана Петрівна; Іванов, Сергій Віталійович; Манк, Валерій Веніамінович; Галімова, Валентина Михайлівна; Галімов, С. К.Розглянуто переваги використання методу інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах. Визначено вміст Cd, Cu, Pb в соняшниковій олії на різних стадіях виробництва цим методом. The advantages of the method stripping chronopotentiometry for the determination of heavy metals in food. Definitely contents Cd, Cu, Pb in sunflower oil at various stages of this method.Документ Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаРjзроблено новий вид масляної пасти із порошком буряку червоного столового. Butter paste with redbeet development was created.Документ Органолептична оцінка масляної пасти з продуктами бджільництва(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Двойнікова, О. П.Дана органолептична оцінка нового виду масляної пасти з продуктами бджільництва. The organoleptic evalution of butter paste with bee products was discribed.Документ Вершкове масло збагачене порошком із моркви(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаВершкове масло займає особливе місце серед молочних продуктів і відноситься до продуктів щоденного споживання. Це обумовлює перспективність розробки нових видів продуктів на його основі. Критеріями вибору порошків слугували їх функціональні властивості та гармонійне поєднання зі смаком продукту. Butter is unique among dairy and relations relates to products of daily consumption. This makes the prospects development of new products based on it. The criteria for selection of powders served their functional properties and harmonious blend of tasteful products.