Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаРjзроблено новий вид масляної пасти із порошком буряку червоного столового. Butter paste with redbeet development was created.Документ Органолептична оцінка масляної пасти з продуктами бджільництва(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Двойнікова, О. П.Дана органолептична оцінка нового виду масляної пасти з продуктами бджільництва. The organoleptic evalution of butter paste with bee products was discribed.Документ Розроблення масляних паст із комплексом біологічно активних рослинних мікронутрієнтів із лікувально-профілактичними властивостями(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблено асортимент масляних паст із комплексом біологічно активних рослинних мікронутрієнтів,які мають лікувально-профілактичні властивості і високі органолептичні показники. We developed the range of butter paste with bioactive vegetable micronutrients witn preventive and medicinal properties and high organoleptic.