Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків(2022) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаПерспективним напрямком розширення асортименту і забезпечення раціонального використання сировинних ресурсів можна вважати виробництво сухих сніданків. Метою даної роботи є розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The production of breakfast cereals can be considered a promising area for expanding the range and ensuring the rational use of raw materials. The purpose of this work is to develop a recipe for granola for health purposes.Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури халви підвищеної біологічної цінності(2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Анастасія СергіївнаВ результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви підвищеної біологічної цінності з використанням насіння соняшника, льону та кунжуту. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of increased biological value with the use of sunflower seeds, flax and sesame seeds was proposed.Документ Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки(2018) Макідонова, Наталя; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаДоцільним для збагачення є використання обраних збагачувачів, які є цінним джерелом біологічно активних речовин. It is expedient to enrich the use of selected enrichers, which are a valuable source of biologically active substancesДокумент Використання плодово-ягідного міксу для збагачення фруктово-желейного мармеладу(2018) Скрипка, Злата; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаКінцевим результатом запропонованого дослідження є створення фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення. з використанням плодово-ягідного міксу. The end result of the proposed study is the creation of a fruit jelly marmalade of health-improving purpose using a fruit-berry mix.Документ Отримання халви оздоровчого призначення, в тому числі для спецконтингентів(2016) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаОстаннім часом проблема відповідності якісного складу харчування, стану здоров’я і віку людини - одна з найбільш актуальних. Раціон харчування необхідно оптимізувати за рахунок розширення асортименту оздоровчих продуктів з підвищеною харчовою цінністю. Recently the problem of matching the quality of the food, health and age of the man - one of the most pressing. The diet should be optimized by expanding the range of health products with enhanced nutritional value.