Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків
    (2022) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Перспективним напрямком розширення асортименту і забезпечення раціонального використання сировинних ресурсів можна вважати виробництво сухих сніданків. Метою даної роботи є розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The production of breakfast cereals can be considered a promising area for expanding the range and ensuring the rational use of raw materials. The purpose of this work is to develop a recipe for granola for health purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури халви підвищеної біологічної цінності
    (2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Анастасія Сергіївна
    В результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви підвищеної біологічної цінності з використанням насіння соняшника, льону та кунжуту. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of increased biological value with the use of sunflower seeds, flax and sesame seeds was proposed.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки
    (2018) Макідонова, Наталя; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Доцільним для збагачення є використання обраних збагачувачів, які є цінним джерелом біологічно активних речовин. It is expedient to enrich the use of selected enrichers, which are a valuable source of biologically active substances
  • Ескіз
    Документ
    Використання плодово-ягідного міксу для збагачення фруктово-желейного мармеладу
    (2018) Скрипка, Злата; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Кінцевим результатом запропонованого дослідження є створення фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення. з використанням плодово-ягідного міксу. The end result of the proposed study is the creation of a fruit jelly marmalade of health-improving purpose using a fruit-berry mix.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання халви оздоровчого призначення, в тому числі для спецконтингентів
    (2016) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Останнім часом проблема відповідності якісного складу харчування, стану здоров’я і віку людини - одна з найбільш актуальних. Раціон харчування необхідно оптимізувати за рахунок розширення асортименту оздоровчих продуктів з підвищеною харчовою цінністю. Recently the problem of matching the quality of the food, health and age of the man - one of the most pressing. The diet should be optimized by expanding the range of health products with enhanced nutritional value.