Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи та способи заощадження енергії в пневмоприводах пакувальних машин(2016) Якимчук, Микола Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович; Беспалько, Анатолій Петрович; Журибеда, Ольга МиколаївнаОднією з нагальних потреб сьогодення для підприємств харчової та пакувальної галузей є проведення заходів з енергозбереження. Встановлено, що найбільший економічний ефект від таких заходів отримується у випадку впровадження комплексу вимірювальних засобів в потокові лінії для здійснення постійного моніторингу витрат стисненого повітря. У роботі виконано аналіз конструкцій витратомірів для таких систем, визначені переваги та недоліки їх використання.Документ Шляхи зменшення енерговитрат у пакувальному обладнанні(2013) Якимчук, Микола Володимирович; Беспалько, Анатолій Петрович; Гавва, Олександр МиколайовичЗнадобилось трохи більше п’ятнадцяти років, щоб в Україні повністю змінилось відношення до упаковки, як у виробників так і в покупців. Таке переродження людської свідомості викликано насамперед появою сучасних видів упаковки, виготовлених із новітніх матеріалів на сучасному обладнанні.Документ Застосування функціонально-вартістного аналізу для вибору оптимальної структури фасувально-пакувальної машини(2013) Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Беспалько, Анатолій Петрович; Блаженко, Сергій ІвановичСучасні зразки будь-якого пакувального обладнання для харчових продуктів - це складна технічна система, яка складається з значної кількості функціональних модулів, що виконують різні технологічні операції, з суміщенням їх у часі.Документ Гігієнічні аспекти проектування обладнання для пакування харчових продуктів(2014) Беспалько, Анатолій ПетровичНаразі в країнах з достатньо розвиненою пакувальною індустрією, до яких відноситься і Україна, пріоритетним стає прагнення проектування пакувального обладнання для харчових продуктів з високими показниками гігієнічного захисту виробів. Пов'язані з цим питання вирішуються в Україні на державному рівні, що йде в унісон з відповідними постановами Ради Європи. З 1997р. впроваджено Євростандарт EN 1672-2 «Обладнання для харчової промисловості, вимоги безпеки і гігієни. Основні поняття». Серед одинадцяти основних пунктів в ньому зокрема значиться: «Опори валів і ущільнення: підшипники повинні знаходитись по можливості поза продуктовою зоною, щоб уникнути забруднення продукції мастильними матеріалами або елементами їх спрацювання, руйнації і т. п.». Currently, in countries with sufficiently developed packaging industry, which include Ukraine, the priority is the desire to design packaging machinery for foods with high levels of hygienic protection products. Related issues are resolved in Ukraine at the state level that is in tune with the relevant resolutions of the Council of Europe. From 1997. introduced Eurostandard EN 1672-2 «Food industry equipment, safety requirements and hygiene. Concepts. "Among the eleven main points in particular, it says: "Metal shaft, seals, bearings should be located as far as possible out of food-zone, to avoid contamination of products lubricants or elements of their operation, destruction, etc."