Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи виробництва м’ясних продуктів з використанням поглиначів кисню(2012) Пасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Бомко, Ірина ВасилівнаВикористання поглиначів кисню дозволяє забезпечувати зберігання продуктів харчування в межах температур 0...26 °С і згідно висновку МОЗ збільшити терміни зберігання варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених ковбас та виробів з соленого м’яса в сервірувальній, порційній нарізці і цілим виробом в 0,5.. .2,5 рази. The use of oxygen absorbers ensures food storage temperatures within 0 ... 26 ° C and concluded under the Ministry of Health to increase the shelf life of boiled sausages, sausages, smoked sausages and salted meat products from a Serving, cutting portions and whole product to 0 5 .. .2,5 times.Документ Виробництво в’ялених м’ясних снеків з використанням текстуроутворюючих наповнювачів(2012) Вовченко, І. В.; Желуденко, Юлія Володимирівна; Бомко, Ірина ВасилівнаПодано інформацію про виробництво вялених м'ясних снеків з використанням текстуроутворюючих наповнювачів. Provides information about the production of dried meat snacks using teksturoutvoryuyuchih fillers.