Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ М’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення(2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро ІгоровичМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: development of a meat product that will have increased biological value by adding rapeseed to the recipe.Документ Переробка насіння промислових конопель для харчових продуктів(2021) Галенко, Олег Олександрович; Шаповалов, Владислав ЮрійовичМета досліджень: є розроблення м’ясних виробів із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів. The purpose of the research is to develop meat products with the addition of ingredients with a high content of macronutrients.Документ Мікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктів(2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро ІгоровичМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: the development of a meat product that will have increased biological value, with the help of adding vegetable raw materials - rapeseed to the recipe.Документ Фортифікація м’ясопродуктів мікронутрієнтами(2021) Кравчук, Валентина Вадимівна; Галенко, Олег Олександрович