Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення якості кисломолочного напою оздоровчого призначення(2022) Гойко, Ірина ЮріївнаДосліджено комплексну оцінку якості кисломолочного напою з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини з урахуванням групових показників (органолептичних, фізико-хімічних, енергетичної та біологічної цінності).A comprehensive assessment of the quality of a fermented milk drink using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, taking into account group indicators (organoleptic, physicochemical, energy and biological value), was studied.Документ Розроблення кисломолочного напою, збагаченого композицією із рослинної сировини та оцінка його якості та безпечності(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Дмитренко, Тетяна ОлегівнаРозроблено кисломолочний напій, збагачений композицією із кропиви та меліси та проведена оцінка його якості та безпечності. A sour milk drink enriched with nettle and lemon balm composition has been developed and its quality and safety have been evaluated.Документ Використання рослинної лікарської сировини у виробництві кисломолочного напою(2015) Гойко, Ірина Юріївна; Могильовська, Катерина ЮріївнаСтан здоров'я людини і тривалість її життя знаходиться в прямій залежності від харчування. The state of human health and life expectancy is directly dependent on nutrition.