Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання журавлини у виробництві зефіру(2021) Коваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина ЮріївнаПоказано перспективність використання пюре журавлини у виробництві зефіру та досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники. The prospects of using cranberry puree in the production of marshmallows are shown and its organoleptic and physicochemical parameters are studied.Документ Обгрунтування використання пюре чорної смородини та мигдалю у виробництві йогуртів(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Коваленко, Олександра СергіївнаПоказано перспективність використання пюре із чорної смородини та мигдалю для виробництва йогуртів. The prospects of using black currant and almond puree for yogurt production are shownДокумент Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогурту(2020-11) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій ВікторовичПоказано перспективність використання морквяно-гарбузового пюре у якості збагачувача йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using carrot-pumpkin puree as a yogurt enricher are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.Документ Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого вишневим та грушевим пюре(2020-11) Гоцуляк, Віталій Ярославович; Гойко, Ірина ЮріївнаОбгрунтовано використання пюре із вишні та груші у виробництві кисломолочного напою. The use of cherry and pear puree in the production of sour milk drink is substantiatedДокумент Кисломолочний напій оздоровчого призначення(2019) Говорун, Сергій; Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблено новий кисломолочний напій оздоровчого призначення. Показано, що використання в якості збагачувачів рослинної сировини, а саме пюре з обліпихи та порошку з гарбуза дозволить розширити асортимент продуктів оздоровчої дії. A new sour milk drink for health purpose has been developed. It is shown that the use of herbal raw materials, such as mashed potatoes and sea buckthorn pumpkin, will expand the range of wellness products.