Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Мещеряков, АндрійПроведена комплексна оцінка якості розробленого йогурту з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини, а саме м’яти, кропиви та ромашки. A comprehensive assessment of the quality of the developed yogurt was carried out using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, namely mint, nettle and chamomile.Документ Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини(2021) Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблено новий вид йогурту, збагаченого екстрактом шипшини та запропоновано заходи щодо впровадження системи НАССР в його технології для забезпечення його якості і безпечності. Developed a new type of yogurt enriched with rose hip extract and proposed measures to implement the HACCP system in its technology to ensure its quality and safety.Документ Розроблення фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини для збагачення йогуртів(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Мещеряков, АндрійПоказано перспективність використання лікарської рослинної сировини у виробництві йогуртів, що дає можливість розширити асортимент кисломолочних напоїв. Тhe prospects of using medicinal plant raw materials in the production of yogurts are shown, which makes it possible to expand the range of sour milk drinksДокумент Обгрунтування використання пюре чорної смородини та мигдалю у виробництві йогуртів(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Коваленко, Олександра СергіївнаПоказано перспективність використання пюре із чорної смородини та мигдалю для виробництва йогуртів. The prospects of using black currant and almond puree for yogurt production are shownДокумент Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогурту(2020-11) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій ВікторовичПоказано перспективність використання морквяно-гарбузового пюре у якості збагачувача йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using carrot-pumpkin puree as a yogurt enricher are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.Документ Розроблення нового виду йогурту, збагаченого курагою та ягодами журавлини(2020) Гойко, Ірина Юріївна; Возіян, ВікторіяПоказано перспективність використання кураги та пюре журавлини у якості функціональних інгредієнтів для збагачування йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using dried apricots and cranberry puree as functional ingredients for yogurt enrichment are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.Документ Йогурт оздоровчого призначення(2019) Гойко, Ірина Юріївна; Чемер, Юлія ПавлівнаПоказано доцільність використання ягід журавлини та насіння чіа у виробництві йогурту оздоровчого призначення