Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології харчових добавок з р-вітамінною активністю(2012) Грабовська, Олена Вячеславівна; Бондаренко, Світлана Петрівна; Парняков, Олексій СергійовичПри моделюванні складу їжі збагачення продуктів біологічно активними речовинами є актуальною проблемою. Особливий інтерес викликають похідні кисневмісних гетероциклів, які є одним з найпоширеніших класів природних сполук - флавоноїдів. When modeling the food fortification of biologically active substances is an urgent problem. Of particular interest are derivatives of heterocyclic oxygen, which is one of the most common classes of natural compounds - flavonoids.Документ Вплив харчових добавок на реологічні властивості клейстерів набухаючого крохмалю(2014) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаВеликий вплив на якість кінцевого продукту має якість висхідної сировини. При виробництві харчових концентратів десертних страв, важливою складовою є крохмаль. Зокрема використовується крохмаль модифікований — набухаючий. Отримують його шляхом волого-термічної обробки суспензії, або шляхом екструзії нативного крохмалю. Great influence on the quality of the final product has quality rising raw material. In the production of food concentrates desserts, is an important component of starch. In particular, using modified starch - swelling. Get it by wet-heat treatment suspension, or by extrusion of native starch.Документ Використання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктів(2013) Грабовська, Олена Вячеславівна; Подобій, Олена Валеріївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Деменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаДосліджено властивість мальтодекстринів, розроблено технологію драглеутворюючих мальтодекстринів. Запропоновано варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів. Investigated property maltodextrin developed technology tagliotelli maltodextrin. Variants of use maltodextrin in the production of low-calorie products.