Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Збагачення борошняних кондитерських виробів плодово-ягідними порошками(2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичСеред широкого асортименту продукції підприємств харчової промисловості та закладів ресторанного господарства борошняні кондитерські вироби користуються високим попитом. Проте існуючі технології даної групи продукції потребують інноваційних рішень та перетворень з метою оптимізації рецептурного складу, підвищення харчової та біологічної цінностей, зниження енергетичної.Документ Технологія кондитерських виробів з пісочного тіста на основі масляного напівфабрикату з плодоягідними порошками(2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичЗниження якості життя окремої людини та індексу здоров'я нації в цілому при значному порушенні харчового статусу населення обумовлює необхідність створення харчових продуктів з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Саме таку продукцію сьогодні перспективно створювати не в масштабах промислового виробництва, а в умовах власного виробництва закладів ресторанного господарства, що дає змогу використовувати широкий спектр нетрадиційної сировини. Lower quality of life of the individual and the nation's health index as a whole in significant violation nutritional status of the population necessitates create food with high nutritional and biological value. It is such a product today create promising not to scale industrial production, but in terms of its own production facilities restaurants, allowing for a wide range of new raw material.Документ Кондитерські вироби, збагачені харчовими волокнами(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гаврик, А. В.; Доценко, Віктор ФедоровичКондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.