Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Безглютенова сировина для виробництва пива(2018) Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Коберніцька, Аліна ОлександрівнаМетою роботи є дослідження можливості виробництва пива з різних видів безглютенової сировини. The purpose of the work is to study the possibility of producing beer from various types of gluten-free raw materials.Документ Порівняльна характеристика різних сортів рису(2016) Коберніцька, Аліна Олександрівна; Усач, Андрій Тарасович; Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман МиколайовичДля дослідження було підібрано вісім зразків вітчизняних сортів рису. Результати аналізу показали, що всі досліджувані сорти рису мають порівняно високий вміст крохмалю; Тo investigate was chosen eight samples of domestic rice varieties. The analysis showed that all studied varieties of rice have a relatively high content of starch.Документ Лікувально-дієтичні харчові продукти на натуральній сировині(2013) Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман МиколайовичПродукти, приготовані з солоду, мають лікувально-дієтичні властивості, завдяки набору біологічно активних речовин солоду. Враховуючі цінний хімічний склад солоду злакових культур (вівса, кукурудзи, ячменю) розроблено біологічно активні добавки на їх основі і вивчена їх харчова цінність. Products made from malt, have a therapeutic dietary properties, thanks to a set of biologically active substances of malt. Given the valuable chemical composition of malt cereals (oats, corn, barley) developed dietary supplements based on them and studied their nutritional value.Документ Удосконалення технології приготування темного пшеничного солоду(2012) Кошова, Валентина Миколаївна; Коршунов, Олександр В'ячеславовичДосліджено вплив температури та тривалості процесу ферментації на основні фізико-хімічні показники солоду, отриманого з різних сортів пшениці. Встановлено, що яра пшениця краще підходить для виробництва темного пшеничного солоду ніж озима.Документ Вплив температури води на процес замочування вівса(2012) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман МиколайовичДосліджено вплив температури води на тривалість замочування різних сортів вівса до вологості, необхідної для їх пророщування. Встановлено, що голозерний овес потрібно замочувати на 2…4 години менше ніж плівчастий.