Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Безглютенова сировина для виробництва пива
    (2018) Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Коберніцька, Аліна Олександрівна
    Метою роботи є дослідження можливості виробництва пива з різних видів безглютенової сировини. The purpose of the work is to study the possibility of producing beer from various types of gluten-free raw materials.
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна характеристика різних сортів рису
    (2016) Коберніцька, Аліна Олександрівна; Усач, Андрій Тарасович; Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Для дослідження було підібрано вісім зразків вітчизняних сортів рису. Результати аналізу показали, що всі досліджувані сорти рису мають порівняно високий вміст крохмалю; Тo investigate was chosen eight samples of domestic rice varieties. The analysis showed that all studied varieties of rice have a relatively high content of starch.
  • Ескіз
    Документ
    Лікувально-дієтичні харчові продукти на натуральній сировині
    (2013) Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Продукти, приготовані з солоду, мають лікувально-дієтичні властивості, завдяки набору біологічно активних речовин солоду. Враховуючі цінний хімічний склад солоду злакових культур (вівса, кукурудзи, ячменю) розроблено біологічно активні добавки на їх основі і вивчена їх харчова цінність. Products made from malt, have a therapeutic dietary properties, thanks to a set of biologically active substances of malt. Given the valuable chemical composition of malt cereals (oats, corn, barley) developed dietary supplements based on them and studied their nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології приготування темного пшеничного солоду
    (2012) Кошова, Валентина Миколаївна; Коршунов, Олександр В'ячеславович
    Досліджено вплив температури та тривалості процесу ферментації на основні фізико-хімічні показники солоду, отриманого з різних сортів пшениці. Встановлено, що яра пшениця краще підходить для виробництва темного пшеничного солоду ніж озима.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив температури води на процес замочування вівса
    (2012) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Досліджено вплив температури води на тривалість замочування різних сортів вівса до вологості, необхідної для їх пророщування. Встановлено, що голозерний овес потрібно замочувати на 2…4 години менше ніж плівчастий.