Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи зниження калорійності білкового десерту(2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир ВікторовичПроведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.Документ Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях(2019) Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія МиколаївнаПроведено дослідження по визначенню оптимальних параметрів приготування напоїв власного виробництва в закладах ресторанного господарства з використанням нетрадиційної сировини – соку алое вера, з метою надання їм лікувально-профілактичних властивостей. The research was conducted to determine the optimal parameters of the preparation of drinks of own production in the restaurants of restaurant industry using unconventional raw materials - aloe vera juice, in order to provide therapeutic and prophylactic properties.Документ Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства(2019) Мельник, Вікторія Юріївна; Кравчук, Надія МиколаївнаРозглянуто можливість і доцільність використання їстівних квітів у рецептурах і оздобленні страв, що дозволяє отримувати смачну та різноманітну їжу; наведено види їстівних квітів, які вирощують в Україні. Considered the possibility and expediency of using edible flowers in recipes and decoration of dishes, which allows you to get delicious and varied food; The types of edible flowers that are grown in Ukraine are presented.Документ Удосконалення технології десертів(2019) Шамшур, Анна Григорівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир ВікторовичРозроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.Документ Використання батату в ресторанних технологіях соусів(2019) Кравчук, Надія Миколаївна; Скрибченко, Анастасія ОлександрівнаДослідження можливостей використання батату як загущувача соусів, розробка нового молочного соусу підвищеної харчової цінності, визначення ощадливих параметрів приготування. Investigation of the use of sweet potato as a sauce thinner, development of a new milk soup of high nutritional value, determination of conservation parameters of preparation.Документ Система загальної автоматизації роботи сучасних міських готелів(2014) Кравчук, Надія Миколаївна; Мокляк, Я. М.Проведені дослідження системи загальної автоматизації роботи сучасних готелів, їх призначення,ефективність використання в готелях. Researches of the system of general automation of the work of modern hotels, their purpose, efficiency of use in hotels.Документ Проблеми розвитку ділового туризму в Україні(2015) Кравчук, Надія Миколаївна; Чорна, Наталія СергіївнаВизначення ряду проблем розвитку ділового туризму в Україні,вирішення яких дозволить значно поліпшити стан розвитку ділового туризму. Determination of a number of problems of development of business tourism in Ukraine, the solution of which will significantly improve the development of business tourism.Документ Підвищення якості печива, збагаченого білковмісною сировиною рослинного походження(2017) Кравчук, Надія Миколаївна; Олійник, Сергій ВолодимировичВизначення ряду показників якості вівсяного печива з білковими речовинами, в результаті аналізується зміна харчової та енергетичної цінності. Determination of a number of quality indicators of oatmeal cooked with protein substances, as a result, the analysis of changes in food and energy value.Документ Чи є місце для десертів у раціоні людей, які дотримуються здорового способу життя?(2017) Кравчук, Надія Миколаївна; Фортуна, Надія ВікторівнаВизначення ряду чинників впливу на стан здоров’я людини, розробка технології низькокалорійної солодкої страви з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Determination of a number of factors influencing human health, development of technology of low-calorie sweet dishes using non-traditional vegetative raw materials.Документ Технологічні аспекти виробництва збитого десерту лікувально-оздоровчого напрямку(2017) Кравчук, Надія Миколаївна; Посна, Наталія СергіївнаПроведені дослідження для удосконалення технологічних рішень при приготуванні десертів лікувально-оздоровчого напрямку. The researches for improvement of technological decisions at preparation of desserts of a medical-health direction are carried out.