Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Безпека в туристичному та готельному бізнесі(2015) Проценко, Ольга Анатоліївна; Кравчук, Наталія МиколаївнаЕфективне вирішення проблеми безпеки готельного та туристичного бізнесу вимагає розумного підходу, заснованого на аналізі функціонування і виявленні найбільш вразливих зон і особливо небезпечних загроз, складання всіх можливих сценарії в і вироблення адекватних заходів протидії. The effective resolution of safety concerns hotel and tourism business requires a reasonable approach based on an analysis of the operation and identify the most vulnerable areas and especially dangerous threats, compiling all possible scenarios and to develop appropriate countermeasures.Документ Кава-брейк - “їжа для розуму”(2015) Кравчук, Наталія Миколаївна; Савченко, Валентин Валентинович“Їжа для розуму” (Brain Food) - це нова концепція, яку розробив Radisson Blu для зустрічей і конференцій, щоб допомогти підтримувати рівень зосередженості делегатів протягом усіх подій. “Їжа для розуму”- інноваційне рішення з організації харчування, розроблене фаховими шеф-кухарями та дієтологами. У меню включено свіжі, добре збалансовані продукти, переважно місцевого походження, з низьким вмістом жиру і цукру: риба, хліб з цільного зерна, фрукти і овочі - все це підтримує стабільний рівень цукру в крові й дозволяє учасникам конференції побороти можливе хвилювання та зберігає високу концентрацію уваги. "Food for thought" (Brain Food) - a new concept that has developed Radisson Blu for meetings and conferences to help maintain the level of concentration delegates throughout the event. "Food for thought" - innovative solutions Catering designed professional chefs and nutritionists. The menu includes fresh, well-balanced foods, mostly of local origin, low in fat and sugar, fish, wholegrain bread, fruit and vegetables - all support stable blood sugar levels and allow conference participants to overcome possible unrest and maintains a high concentration attention.Документ Сенсорні дисплеї меню в закладах ресторанного господарства(2015) Кравчук, Наталія Миколаївна; Муха, Інна ЮріївнаРесторан в готелі - це свого роду маленька держава на території гостинності. Інноваційні технології не стоять на місці і вже нікого не здивуєш яскравими галогенними вивісками, смарт телевізорами або бездротовим доступом до інтернету в ресторані. Подорожуючих зі всього світу не так легко вразити, завоювати їхню прихильність та утримати. Сучасний ресторан в готелі високого рівня комфорту повинен вирізнятися не лише вишуканими стравами, затишною атмосферою та бездоганним сервісом, але й мати своє унікальне «обличчя». Тому з’явилася новинка в індустрії гостинності - сенсорні дисплеї меню e-MenuBoard. The restaurant at the hotel - a kind of small state on the territory of hospitality. Innovative technology is not standing still and no one is surprised bright halogen signs, smart TVs and wireless internet access in the restaurant. Traveling around the world is not so easy to impress, to win their favor and keep. Modern restaurant in the hotel a high level of comfort should stand out not only delicious dishes, cozy atmosphere and impeccable service, but also have their unique "face". Therefore, there was novelty in the hospitality industry - touch screen menu e-MenuBoard.Документ Використання лляного борошна для підвищення харчової цінності соусів(2014) Гладчук, Ольга Михайлівна; Кравчук, Наталія МиколаївнаЗдоров'я людини багато в чому визначається повноцінністю харчового раціону та стабільністю надходження поживних речовин до організму. Ефективним способом удосконалення структури харчування населення є розвиток виробництва широкого асортименту соусів з використанням у їх складі лляного борошна. Завдяки унікальному складу насіння льону можна вважати продуктом, що має оздоровчий вплив на організм людини. Human health is largely determined usefulness of diet and stable supply of nutrients to the body. An effective way to improve the structure of nutrition is to develop the production of a wide range of sauces using in their composition flax flour. Due to the unique composition of flax seeds can be considered a product that has a healthy effect on the human body.Документ Визначення впливу соєвого борошна в панірованих сумішах для смаження виробів на температуру фритюру(2014) Шинкарук, Марія; Кравчук, Наталія МиколаївнаНайчастіше соєве борошно як об'єкт експерименту досліджують у збагачених ним хлібобулочних та кондитерських виробах. Такі вироби характеризуються підвищенним вмістом білків, клітковини, мінеральних речовин, мають більшу харчову цінність. Проте, соєве борошно позитивно проявляє себе і в іншому застосуванні, а саме - в реакції меланоїдиноутворення, яка проходитить швидше, ніж при використанні звичайного пшеничного борошна за рахунок більшої кількості білку. Most soybean meal as the object of the experiment in exploring enriched his bakery and confectionery products. These products are characterized by increase in protein, fiber, minerals, have a higher nutritional value. However, soy flour positively manifests itself in another application - namely, a reaction melanoyidynoutvorennya that take place faster than using conventional wheat flour by more protein.Документ Інноваційні технології конференц-сервісу в готельному господарстві(2014) Савченко, Валентин Валентинович; Кравчук, Наталія МиколаївнаНайбільш затребуваним і прибутковим в готельному сервісі сьогодні є конференц-сервіс. Готелі, які розташовують на своїй базі конференц-зали, мають можливість проводити різні конференції, виставки та тренінги для персоналу. Забезпечення 60-65% завантаження лише завдяки бізнес туристам - цілком реальна перспектива для готелю. The most popular and profitable service in the hotel is now a conference service. Hotels that are placed on its base conference rooms, are able to produce various conferences, exhibitions and training for staff. Providing 60-65% CPU only due to business travelers - a very real prospect for the property.Документ Нові панірувальні суміші для поліпшення якості фритюрних виробів(2014) Кравчук, Наталія Миколаївна; Шинкарук, МаріяСтворення поліпшених панірувальних сухарів на основі незнежиреного екструдованого соєвого борошна для смаження виробів у фритюрі пов'язано з процесом термічного окислення жиру під час нагрівання і накопиченням небажаних сполук. Позитивний ефект вмісту соєвого борошна в паніровках - підвищений вміст білку (до 45% порівняно з 10% у звичайному борошні): реакція меланоїдиноутворення проходить швидше з інтенсивним утворенням характерного забарвлення - це дає можливість знижувати температуру смаження. За такого режиму знижується інтенсивність термічного окислення, жир не так швидко темніє та гіркне, продукти окислення накопичуються повільніше. Це дає можливість поліпшити якість смажених виробів і подовжити термін використання жиру. Creating improved breadcrumbs from neznezhyrenoho extruded soy flour for frying in oil products due to During thermal oxidation of fat during the heating and the accumulation of unwanted compounds. The positive effect of the content of soybean flour breading - increased content protein (45% versus 10% in flour): reaction melanoyidynoutvorennya is most intensive formation of characteristic color - it makes it possible to reduce the temperature frying. In this mode reduces the intensity of thermal oxidation, fat is not as fast darkens and hirkne, oxidation products accumulate slowly. This makes it possible improve the quality of fried products and extend the use of fat.Документ Перспективи розвитку рибальського готелю(2014) Кравчук, Наталія Миколаївна; Онойко, О. В.Як відомо, до основних складових туристичної індустрії України належить готельне господарство. Однак сьогодні можна констатувати відсутність високої конкуренції між спеціалізованими готелями. В Україні сучасні готельні підприємства мають типову структуру послуг та низьку спеціалізацію. Тому потрібно сформувати мережу спеціалізованих підприємств із вузьким спектром послуг, зорієнтованих на обслуговування певної категорії туристів. As you know, the main components of the tourism industry of Ukraine belongs Hospitality. Today, however, we can state no high competition between specialized hotels. In modern Ukraine hotels enterprises have the typical structure of services and low specialization. ago should form a network of specialized companies with a narrow range service-oriented service a particular category of tourists.