Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
39 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено технологію підготовленої води покращеної якості, що передбачає електрохімічну активацію питної води з масовою часткою католіт/аноліт – 75/25 %, подальшим Na-катіонуванням та демінералізацією зворотним осмосом. A technology for treated water of improved quality has been developed, which provides for the electrochemical activation of drinking water with a mass fraction of catholyte/anolyte - 75/25%, followed by Na-cationization and demineralization by reverse osmosis.Документ Встановлення рівня якості страв у закладах ресторанного господарства(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав ВіталійовичОцінено якість раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства, що дозволяє виявити збалансованість харчування згідно норм фізіологічної потреби для добового раціону харчування. The quality of food rations in the establishments of the hotel and restaurant industry was assessed, which makes it possible to identify the balance of nutrition in accordance with the norms of physiological needs for the daily diet.Документ Вплив технології водопідготовки на утворення стабільних комплексів в системі спирт-вода(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав ВіталійовичПроведено узагальнення інформації щодо існуючих технології підготовленої води та наукових уявлень про формування її якісних характеристик, які спрямовані на розроблення алкогольних напоїв стабільної якості. Встановлено, що завдяки новітнім методам дослідження – 1H ЯМР спектроскопії, лікеро-горілчані та винно-коньячні підприємства потребують інформації, щодо аналізу технологічних умов і технічних засобів для отримання рівноважних станів в системі спирт-вода. The generalization of information on the existing technologies of prepared water and scientific ideas about the formation of its quality characteristics, which are aimed at developing alcoholic beverages of stable quality. It is established that due to the latest research methods - 1H NMR spectroscopy, distilleries and wine and brandy companies need information on the analysis of technological conditions and technical means to obtain equilibrium states in the alcohol-water system.Документ Вплив мікроелементного складу технологічної води на органолептичні властивості горілки(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від спирту для виробництва горілки. The trace element composition of the prepared water is considered, which allows to optimize the composition of the process water depending on the alcohol for the production of vodka.Документ Стабільність показників якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва(2006) Топольник, Віра Григорівна; Федорова, Наталія Борисівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. The article provides a methodology for comprehensive quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol for liquor-vodka production, according to the principles of qualimetry.Документ Методи оцінювання якості кулінарної продукції(2017) Гребонос, Катерина Ігорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції. In work methods of an assessing of quality of culinary products.Документ Експрес-методи ідентифікації фальсифікації харчових продуктів(2017) Біленький, Павло Сергійович; Віноградов, Валерій Максимович; Соколовська, Евеліна Юріївна; Роньшина, Крістина Олексіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі розглянуто експрес-методи ідентифікації фальсифікації харчових продуктів.Документ Методи оцінювання якості кулінарної продукції(2017) Трасковська, Олександра Ігорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції. In work methods of an assessing of quality of culinary products.Документ Оцінка перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Дяченко, Тетяна БорисівнаВ роботі проведено оцінку перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні. In the work the evaluation of the prospects of using the fruit of jackfruit in the diet.Документ Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре(2017) Горкуша, Людмила Валеріївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі розглянуто вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре. The paper considers the influence of pasty culinary semi-finished product on quality of soups-puree.