Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження виробництва хліба оздоровчого призначення(2016) Назар, Мар'яна Ігорівна; Михайлюк, Ганна Сергіївна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаВелика увага приділяється покращенню структури та якості харчування як одного з головних чинників здорового способу життя. Much attention is paid to improving the structure and quality of food as one of the main factors of a healthy lifestyle.Документ Картопляна клітковина у борошняних кулінарних виробах(2015) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Назар, Мар'яна ІгорівнаСвітові тенденції зниження калорійності раціону харчування та збільшення кількості населення із захворюваннями, які викликані надлишковою вагою, зумовлюють необхідність розширення асортименту виробів з високим вмістом харчових волокон. Сучасний український ринок хлібопекарської продукції пропонує обмежений асортимент виробів з підвищеним вмістом харчових волокон, а як джерело харчових волокон використовують житні та пшеничні висівки. Global Trends reduce calorie diet and increased population from diseases caused by excess weight, necessitate expanding the range of products that are high in fiber. Modern Ukrainian market of bakery products offer a limited range of products with a high content of dietary fiber, as well as a source of dietary fiber using rye and wheat bran.Документ Вплив харчових волокон на якість хлібобулочних виробів(2014) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Назар, Мар'яна Ігорівна; Арсиненко, Наталія ОлексіївнаОстаннім часом велика увага приділяється покращенню структури і якості харчування як одного з головних чинників здорового способу життя. Виникає необхідність розробки нових продуктів харчування, в тому числі й хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного та функціонального призначення. Серед функціональних харчових інгредієнтів велика роль належить харчовим волокнам, які мають важливе значення для здоров'я людини в профілактиці та лікуванні ряду захворювань. Актуальним в даному напрямі є використання клітковини гороху, яка містить більше 60 % харчових волокон, білок, вітаміни, мікро- та макроелементи. Recently, much attention is paid to improving the structure and quality nutrition as one of the main factors of a healthy lifestyle. There the need to develop new food products, including baked goods and health care and functionality. Among the functional food ingredients play a big role dietary fiber that are essential to human health in the prevention and treatment of diseases. Relevant in this direction is the use of pea fiber, containing more than 60% of dietary fiber, protein, vitamins, trace elements and macronutrients.Документ Вплив горохової клітковини на якість борошняних кулінарних виробів(2014) Сидоренко, Олена Володимирівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаВнесення клітковини гороху в рецептуру борошняних кулінарних виробів з дріжджового тіста збагатить раціон харчування населення й допоможе позбавитись від цілого ряду тяжких захворювань. Adding fiber pea recipe flour food products with a dough enrich the diet of the population and help get rid of a number of serious diseases.