Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Роль кваліфікованого персоналу в діяльності підприємств молочної галузі
    (2014) Панюк, Тетяна
    Харчова промисловість України є стратегічно важливою, оскільки підприємства цієї галузі постачають населення необхідними продовольчими товарами, забезпечуючи їх життєдіяльність. Від оптимальної величини кваліфікованого персоналу та ефективного використання в комплексі з іншими ресурсами залежить повноцінне функціонування підприємств молочної галузі. Адже рівень конкурентоспроможності підприємства залежить в більшіймірі від правильного використання трудового потенціалу. Food and Beverage Ukraine is strategically important because companies of this sector of the population supply necessary food products, ensuring their livelihoods. From the optimal value of qualified staff and efficient use in combination with other resources depends on proper functioning of the dairy industry. Indeed, the level of competitiveness of the enterprise depends on the correct use bilshiymiri employment potential.
  • Ескіз
    Документ
    Стратегічний підхід до управління персоналом на підприємствах молочної галузі
    (2014) Панюк, Тетяна
    Вплив інноваційного процесу на виробництво молочної продукції, характеризується високою наукоємністю, пріоритетністю питань якості виробництва. Це потребує кваліфікованого рівня працівників пов'язаного з вимоги до основних характеристик персоналу, а саме : кваліфікації, досвіду роботи та інтелектуального капіталу. Impact of the innovation process for the production of dairy products, characterized by high knowledge intensity, priority on quality production. This requires a skilled level of employees related to the requirements to the basic characteristics of staff, namely: training, work experience and intellectual capital.