Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Інформаційна безпека в готельному та ресторанному бізнесі(2015) Пересічна, Світлана Михайлівна; Таранова, А. В.В даний час готельєри та ресторатори гідно оцінили якість передових технологій в індустрії гостинності. Популярність лептопів,компютерів, смартфонів, потокового відео та інших пристроїв змусить готелі переглянути існуючу кабельну інфраструктуру. Currently, designers and restaurateurs appreciate the quality of advanced technology in the hospitality industry. Popularity laptops, computers, smart phones, video streaming and other devices will force hotels to revise the existing cable infrastructure.Документ Структурно-механічні властивості булочних виробів(2013) Пересічна, Світлана Михайлівна; Романенко, Роман ПетровичДосліджено структурно-механічні властивості батончиків із цільного зерна з начинками та вплив композиційних сумішей на чисельні значення напру-ження зсуву та межи міцності. The structural and mechanical properties of whole grain bars with fillings of composite mixtures and the impact on the numerical values of shear stress and the limit strength.Документ Етнологія критської гастрономії: традиції і сучасність(2015) Пересічна, Світлана Михайлівна; Коренюк, Марія ІгорівнаКрит - грецька земля, що зростила великого бога-громовержця Зевса. Загадковий острів, на якому реальність мирно співіснує з древніми міфами. Звідси бере свій початок наша цивілізація, і, зрозуміло, кухня. Могутні боги продумали все, і навіть те, чим будуть харчуватися мешканці землі: античні технології страв, запорука довголіття, досі є основою щоденного раціону місцевих жителів.Документ Світові тенденції розвитку SPA-індустрії(2015) Пересічна, Світлана Михайлівна; Вербова, Юлія ВолодимирівнаВивчення мотивацій подорожуючих є визначальним при плануванні нових SPA-пропозицій для туристів, розуміння цих мотивацій досить тісно пов’язане з можливістю задовольнити потреби клієнтів. Тому маркетингові дослідження мотивації споживачів SPA-індустрії користуються великою популярністю серед власників/керівників таких закладів й широко застосовуються ними для коригування маркетингових компаній та просування своїх бреднів на ринок. Study motivations travelers is crucial when planning new SPA-offers for tourists, understanding these motivations is closely linked with the ability to meet customer needs. Therefore, market research consumer motivation SPA-industry are very popular among the owners / managers of these institutions and they are widely used to adjust marketing campaigns and promote their ravings market.Документ Технологія крокетів картопляних функціонального призначення(2015) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана МихайлівнаКартопля, як рослинна сировина, за обсягами виробництва поступається тільки пшениці, рису і кукурудзі і характеризується високими смаковими якостями, джерелом калію (568 мг/100 г), що відповідає 20% рекомендованої норми споживання (РНС), а також фосфору (58 мг/100 г - 7% РНС) та вітаміну С (20 мг/100 г), а вміст вітамінів групи В (В1, В3, В6) незначне (3-5% РНС в 100 г картоплі), жиророзчинні вітаміни практично відсутні. Вуглеводи представлені, головним чином, картопляним крохмалем (10% вуглеводів від РНС). Картопля містить харчові антиоксиданти, які відіграють важливу роль у профілактиці захворювань, пов’язаних із старінням, а також харчову клітковину, благотворно впливаючи на здоров’я. За калорійністю картопля в 3—5 рази перевищує інші овочі . Potatoes as herbs, in terms of production is second only to wheat, rice and corn and is characterized by high taste, source of potassium (568 mg / 100 g), which corresponds to 20% of the recommended consumption rates (MFN) and phosphorus (58 mg / 100 g - 7% of MFN) and vitamin C (20 mg / 100 g), and the content of B vitamins (B1, B3, B6) small (3-5% of MFN 100g potatoes), fat-soluble vitamins are virtually absent. Carbohydrates are mainly potato starch (carbohydrates 10% of MFN). Apples contain dietary antioxidants, which play an important role in the prevention of diseases associated with aging, and dietary fiber, beneficial effect on health. For calorie potato is 3-5 times higher than other vegetables.Документ Розробка борошняних композиційних сумішей для бісквітних напівфабрикатів(2015) Пересічна, Світлана Михайлівна; Розумна, Н. В.Аналіз сучасного стану харчування населення України показує, що значним попитом серед населення користуються борошняні кондитерські вироби, які мають високу енергетичну цінність та незбалансований нутрієнтний склад. Перспективним шляхом покращення їх харчової цінності є удосконалення існуючих, оптимізація та розроблених новітніх технологій . Analіz Suchasna'll harchuvannya population of Ukraine pokazuє scho digit popitom Sered population koristuyutsya boroshnyanі konditerskі virobi, yakі toil temple energetichnu tsіnnіst that nezbalansovany nutrієntny warehouse. Prospective Shlyakhov pokraschennya їh harchovoї tsіnnostі Yea udoskonalennya іsnuyuchih, optimіzatsіya that rozroblenih novіtnіh tehnologіy.Документ Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини(2014) Пересічна, Світлана Михайлівна; Розумна, Н. В.У харчуванні населення досить популярну групу складає десертна продукція. Сучасні десертні страви поєднують в собі як новітні так і традиційні тенденції кулінарії. The diet of the population group is quite popular dessert products. Modern dessert dishes combine both modern and traditional trends cooking.Документ Особливості винотерапії у СПА-готелях(2014) Заязова, Т. В.; Пересічна, Світлана МихайлівнаВітчизняна готельна галузь є невід'ємною складовою частиною світового готельного господарства. Такий швидкий темп інтеграції до європейських стандартів пояснюється зручним географічним положенням України, яка розміщена в центрі Європи та, серед іншого, розвитком оздоровчого туризму, який починає набирати оберти. The domestic hotel industry is an integral part of the global hotel industry. This rapid pace of integration with the European standards is explained by geographical location Ukraine, located in the heart of Europe and, among other things, the development of health tourism, which is beginning to gain momentum.Документ Вплив харчового раціону на формування здоров'я студентів(2014) Пересічна, Світлана МихайлівнаЗнання та дотримання правил раціонального харчування здійснює значний вплив на якість життя, у зв'язку з чим вивчено фактичне харчування, розроблено та впроваджено раціон харчування для студентів (при 3-х разовому харчуванні) у санаторію-профілакторію «Політехнік» Національного технічного університету «ХПІ», (м. Харків) та проведено його клінічну апробацію. Knowledge of and compliance with the rules of good nutrition makes a significant impact on quality of life, and therefore studied the actual food, developed and implemented the diet for students (with 3 meals a day) in sanatorium-dispensary "Polytechnic" National Technical University "KPI "(m. Kharkiv) and held its clinical trials.