Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 17
  • Ескіз
    Документ
    Місце маркетингу в інноваційній діяльності
    (2017) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлено значення застосування маркетингу в інноваційній діяльності. The importance of using marketing in innovation activities is highlighted.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми забезпечення продовольчої безпеки України
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Викладено стан та проблеми забезпечення продовольчої безпеки України. The state and problems of ensuring food security of Ukraine are described.
  • Ескіз
    Документ
    Компетентнісний підхід як основа якості вищої освіти
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Підкреслено значення компетентнісного підходу у системі вищої освіти, особлива увага приділена використанню методики аналізу конкретних ситуацій. The importance of the competence approach in the system of higher education is underlined, special attention is paid to the use of the method of analysis of concrete situations.
  • Ескіз
    Документ
    Значення професійних компетенція викладача при застосуванні інноваційних технологій навчання
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Імплементація сучасних інноваційних технологій потребує високої професійної підготовки викладача. Сьогодні основні педагогічні інновації пов’язані з впровадженням компетентностного підходу у систему освіти. Вирішальну роль при його реалізації має перехід від традиційних форм навчання до інноваційних освітніх технологій. Однією з таких технологій є метод конкретних ситуацій (case-stady), який потребує наявності у викладача комплексу професійних компетенцій.
  • Ескіз
    Документ
    Якість харчових продуктів - важлива детермінанта продовольчої безпеки
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    В сучасних умовах пріоритетною проблемою є забезпечення продовольчої безпеки держави. Продовольча безпека - це насамперед, фізична доступність продовольства, яка передбачає наявність продуктів харчування на всій території країни у будь-який час і в необхідному асортименті. Дослідження обсягів споживання основних продуктів харчування за період 1990-2013 рр. свідчить про істотне його скорочення. Рівні споживання продовольства за багатьма параметрами не відповідають науково-обґрунтованим нормам. Особливо критичне положення склалося із споживанням молока і молокопродуктів, плодів і винограду, рівень споживання яких не досягає навіть мінімальним норм. Лише за такими продуктами, як хліб і хлібопродукти, картопля, яйця фактичне споживання перевищувало раціональну норму. In modern terms a priority concern is food security. Food security - is primarily physical accessibility Food, which provides for food throughout the country at any time and in the right range. Research in consumption of basic foodstuffs for the period 1990-2013 gg. Indicates a significant decrease. The levels of food consumption in many ways not meet evidence-based standards. Particularly critical situation was with the consumption of milk and dairy products, fruits and grapes, the consumption of which is not even minimum standards. Only products such as bread and bakery products, potatoes, eggs actual consumption exceeded rational norm.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив екології та екологічних факторів на якість продуктів харчування
    (2014) Лисиціна, Ірина Юріївна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Екологічна безпека продуктів харчування на сьогоднішній день - це найбільш актуальна і глобальна проблема, оскільки вона охоплює не лише здоров'я та безпеку життя людини, а й екологічні та економічні аспекти життєдіяльності людини. Нині екологічна та економічна ситуація в Україні наближається до кризової. Значно забруднилося навколишнє середовище, що призводить до зменшення кількості вирощеної сільськогосподарської продукції, зменшення поголів'я худоби через забруднення води, повітря, ґрунтів. Загальна ситуація потребує удосконалення технологій вирощування сільськогосподарської сировини та її переробки з метою виробництва високоякісних й екологічно безпечних харчових продуктів. Після виходу України на міжнародний ринок було зареєстровано безліч випадків ввезення в країну неякісних харчових продуктів, які були небезпечні для здоров'я і життя людини. Environmental safety of food today - this is the most urgent global problem and because it covers not only the health and safety of human life, but also the environmental and economic aspects of human life. Today, environmental and economic situation in Ukraine is approaching a crisis. Much zabrudnylosya environment, which reduces the number of grown agricultural products, reduction of livestock due to pollution of water, air, soil. The overall situation needs improving production technologies of agricultural raw materials and processing in order to produce high quality and safe food products. After leaving Ukraine in the international market were registered many cases of import of low-quality foods that are dangerous to human health and life.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України
    (2014) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Визначені тенденції, проаналізовані основні показники інноваційного розвитку харчової промисловості. Identified trends, analyzes the main indicators of innovative development of the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективний розвиток агропромислового комплексу – основа забезпечення продовольчої безпеки України
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлюються сучасний стан розвитку галузей АПК та споживання основних продуктів харчування населенням України.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми взаємозв’язку економічного розвитку та якості життя населення
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлена сутність поняття «якість життя» та його оцінка. Розглянуто індекс людського розвитку як показник рівня економічного розвитку. Освещена суть понятия «качество жизни» и его оценка. Illuminated essence of the concept of "quality of life" and its evaluation. Considered the human development index as an indicator of economic development.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості управління безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловості
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлена роль системи забезпечення безпечності продукції на основі концепції НАССР. Highlight the role of security system products based on the HACCP concept.