Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції змін споживчих уподобань на ринку харчових продуктів
    (2022) Страшинська, Лариса Володимирівна; Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сімкін, Давід Олександрович
    Проаналізовано стан споживання продуктів харчування в динаміці протягом 2012–2019 років та визначено споживчі уподобання за зазначений період. Окреслено зміни у попиті у зв’язку із розвитком онлайн замовлень та швидкою доставкою. Визначено тенденції в зміні прихильностей споживачів щодо переходу від калорійної їжі до здорового харчування. The state of food consumption in the dynamics during 2012–2019 is analyzed and consumer preferences for the specified period are determined. Changes in demand due to the development of online orders and fast delivery are outlined. Trends in changing consumer preferences for the transition from high-calorie to healthy eating have been identified.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми розвитку вітчизняних підприємств молочної промисловості
    (2021) Страшинська, Лариса Володимирівна; Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сімкін, Давід Олександрович
    Визначено основні напрями реформування вітчизняного АПК, а також низку проблем для молокопродуктового підкомплексу. Окреслено шляхи їх вирішення в аспекті впровадження інноваційних технологій організації та управління виробництвом, вдосконалення виробничо-економічних відносин з виробниками молока, підвищення якості сировини. Наголошено на підвищенні ролі держави в регулюванні ринку молока та молочної продукції. The main directions of reforming the domestic agro-industrial complex have been identified, as well as a number of problems for the dairy subcomplex. The ways of their solution in the aspect of introduction of innovative technologies of organization and management of production, improvement of production and economic relations with milk producers, improvement of quality of raw materials are outlined. Emphasis is placed on increasing the role of the state in regulating the milk and dairy products market.