Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 28
  • Ескіз
    Документ
    Тренди крафтових технологій сучасної індустрії харчування
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    За останні роки такі інновації, як обробка під високим тиском, вакуумне пакування та ультразвукова обробка, ще більше підвищили якість, безпеку та різноманітність оброблених харчових продуктів. А дослідженні основні тенденції харчової промисловості та пов’язані з ними технологічні рішення підтверджують актуальність роз-роблення та впровадження альтернативних способів вироб-ництва крафтової продукції
  • Ескіз
    Документ
    Контроль якості послуг закладів гостинності
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Завданням українських закладів гостинності є створення системи якісного обслуговування, що дозволить забезпечити надання конкурентоздатних послуг. Вирішення можливо досягнути кількома способами: – застосування американської моделі інтер-націоналізації,за якої споживач має можливість отримання гарантованого рівня сервісу; – створення якісних послуг із чітким дотриманням параметрів комфортності
  • Ескіз
    Документ
    Вплив рецептурних компонентів на інтенсивність бродіння тіста з вівсяного толокна
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Встановлено, що застосування ГДЛ та казеїну сприяє інтенсифікації процесу спиртового бродіння, про що свідчить більш активне накопичення діоксиду вуглецю. При цьому сумарна кількість виділеного СО2 за 90 хв бродіння тіста з вівсяного толокна збільшується у 2,5 рази порівняно з контрольним зразком в результаті гідролітичного розкладу крохмалю толокна
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність впровадження системи НАССР для виробництва хлібних виробів
    (2022) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
  • Ескіз
    Документ
    Перспективний спосіб випікання вівсяного хліба
    (2023) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Досліджено питання випікання аглютенового хліба з вівсяного толокна в частковому вакуумі. The issue of baking gluten-free bread from oat bran in a partial vacuum was investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Тренди готельного бізнесу
    (Тренди готельного бізнесу / В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова, О. М. Тищенко, А. О. Різник // Сталий розвиток: погляд молоді : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції для студентів і молодих вчених, 28 лютого 2020 р., м. Київ. – Київ : Українсько-американський університет Конкордія, 2020. – С. 12–16, 2020) Доценко, Віктор Федорович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія Олександрівна
    У тезах розглянуто світові тренди індустрії гостинності, трансформацію попиту на туристичні та готельні продукти, що породжує нові форми організації та надання конкурентоспроможних послуг. The thesis deals with the global trends in the hospitality industry, the transformation of demand for tourist and hotel products, which gives rise to new forms of organization and the provision of competitive services.
  • Ескіз
    Документ
    Бутік-готелі та перспективи їх розвитку
    (2018) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Пенчук, Владислав Миколайович
    У статті розглядається основні особливості та концепція бутік-готелів. Досліджено європейський досвід та перспективи розвитку готелів формату «бутік» на сучасному вітчизняному ринку готельного господарства, перспективи використання інноваційних засобів залучення та утримання гостей. Визначено сегмент ринку, на який розраховані послуги та переваги у використанні сучасних дизайнерських рішень в інтер`єрі номерного фонду. In the article the concept of boutique hotels is considered, the main features of this type of hotel enterprises are investigated, current trends and prospects of development of boutique hotels segment in the world hotel market are analyzed. Prospects of Hotels format " boutique " on the national market modern hotel industry, analysis of European and Ukrainian experience of the hotel, prospects of innovative means of attracting and retaining customers. Deals with competitiveness and unique boutique hotels. Defined market segment, which services and benefits designed to use modern designs in interior room stock.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою
    (2017) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
    Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку компаній-інсталяторів технології «розумний готель»
    (2013) Миць, Юлія Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Український ринок з надання послуг у інсталяції технології «Розумний готель» не є забезпеченим, всього чотирнадцять конкурентоспроможних фірм заповнюють дану нішу, а компанії, які абсолютно точно відповідають впровадженню технологій в готельному господарстві всього п’ять. Ukrainian market of providing services in installation technology "Smart Hotel" is not secured, just fourteen competitive firms fill this niche, and companies that exactly correspond to the introduction of technology in the hotel industry only five.
  • Ескіз
    Документ
    Комплімент від шеф-кухаря - знак поваги до гостей
    (2013) Біла, Катерина Василівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Шеф-кухарі в ресторанах світу, бажаючи вразити гостей, роблять їм комплімент. В ресторанному обігу слово «комплімент» означає маленьке, «на один зубок» частування від шеф-кухаря, яке передує замовленим гостем стравам. Chefs in restaurants in the world, wanting to impress guests, make them a compliment. In the restaurant trafficking word "Gift" means small, "one tooth" treat from the chef that precedes guest ordered dishes.