Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми розвитку ділового туризму в Україні(2015) Кравчук, Надія Миколаївна; Чорна, Наталія СергіївнаВизначення ряду проблем розвитку ділового туризму в Україні,вирішення яких дозволить значно поліпшити стан розвитку ділового туризму. Determination of a number of problems of development of business tourism in Ukraine, the solution of which will significantly improve the development of business tourism.Документ Автоматизаційна програма та приліжкова панель управління в готельному господарстві(2015) Чорна, Наталія СергіївнаБагатосвітових готелі відзначають необхідність переобладнання номерів і введення новітніх електронних технологій, без чого просто немислимий сучасний світ. Many hotels celebrate World necessity to re-enter numbers and new electronic technologies without which a modern world is unthinkable.Документ Суть інноваційного проекту «Інтелект»(2015) Чорна, Наталія Сергіївна«Інтелект» - багатофункціональна відкрита програмна платформа, призначена для створення комплексів безпеки будь-якого масштабу. Завдяки «Інтелекту» комплекс різних систем безпеки перетворюється в єдине інформаційне середовище, в якій реалізовані функції обробки та інтелектуального аналізу інформації, що володіє здатністю гнучко реагувати на різні події. Рішення, створені на основі «Інтелекту», дозволяють тисячам підприємств різної галузевої приналежності в усьому світі знижувати витрати і підтримувати найвищий рівень безпеки.Документ Вплив бактерій групи кишкових паличок на якість і безпечність сиру(2014) Нікітчук, Ірина Олександрівна; Шугай, Мирослава; Чорна, Наталія СергіївнаВажливим показником мікробіологічної безпечності та якості, а також рівня санітарно-гігієнічних умов виробництва сирів є бактерії групи кишкових паличок (БГКП). При перевищенні допустимого титру ці мікроорганізми можуть спричинити вади готового продукту і навіть харчові отруєння. БГКП завдають шкоди сирові тоді, коли їх кількість перевищить певний критичний рівень. Так, за титру БГКП понад 105 КУО/г спостерігається зміна органолептичних показників сиру. Тоді як збільшення чисельності бактерій до 107 КУО/г призводить до виникнення «раннього» здуття. Вада може виявлятися навіть під час пресування чи витримки сиру в солильному басейні. Але найчастіше здуття сиру спостерігається на 5-10 день його дозрівання.Документ Забруднення сирів спороутворювальними бактеріями(2014) Нікітчук, Ірина Олександрівна; Чорна, Наталія Сергіївна; Шугай, МирославаОтримані дані свідчать, що спори бактерій родів Bacillus та Clostridium є важливою групою контамінантів натуральних сирів. Не зважаючи на те, що рівень спорового забруднення вітчизняних сирів значно нижчий зазначених у літературі критичних значень і не представляє небезпеки для здоров'я людини, питання підвищення якості сирів залишається актуальним.